EUR: 308,62 Ft
CHF: 288,46 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Egyéb XIII.kerület

Megoldják a közvilágítást a kutyafuttatónál!

Több olvasó is levélben kereste meg lapunkat. Leírták, a Rákos-patak mellett, a Tahi és a Jász utca találkozásánál lévő kutyafuttató használata a közvilágítás hiánya miatt sötétedés után balesetveszélyes. A téli időszakban ez azt jelenti, hogy délután négy után már nem használható. A Lokál utánajárt a dolgoknak, és megkérdezte az önkormányzatot is arról, megpróbálják-e valahogy orvosolni a helyzetet.
– A Rákos-patak mellett, a Tahi és a Jász utca találkozásánál a közvilágítás valóban elégtelen – válaszolta lapunknak Gellért Lajos, az önkormányzat kommunikációs vezetője. – Egyetértünk a lakossági észrevétellel, mi magunk is nehezményezzük a helyzetet. Hasonló észrevételek miatt illetékességből a Főpolgármesteri Hivatalhoz fordultunk. Mint bizonyára közismert, a közvilágítás felelőse és működtetője a Fővárosi Önkormányzat. Sajnos a panasz nem nyert orvoslást, ezért az önkormányzatunk által ez évben tervezett rekonstrukció során a Rákos-patak partja, a Béke és a Göncöl utcák között megújul a közvilágítás. A munkálatok során korszerű lámpasort építünk ki.

kutyafuti

Sötétben itt semmit sem látni, de az önkormányzat ígéri, megoldja a problémát (Fotó:Fehér György)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Magyarország innovációs központtá kíván válni

    Szijjártó: Magyarország innovációs központtá kíván válni

    Magyarország egyre inkább innovációs központtá kíván válni, ezért a jövő évtől minden kutatásfejlesztéssel foglalkozó vállalkozás kétszer annyi pénzt vonhat le az adóalapjából, mint amennyit innovációra fordít – jelentette ki Szijjártó Péter a think.

  • Meghalt Alekszej Abrikoszov

    Meghalt Alekszej Abrikoszov

    Meghalt 88 éves korában Alekszej Abrikoszov orosz-amerikai elméleti fizikus, aki 2003-ban a brit Anthony J. Leggett-tel és a szintén orosz Vitalij Ginzburggal megosztva Nobel-díjat kapott a szupravezetők és a szuperfolyékonyság kutatásában elért eredményeiért.