2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb XV.kerület

Miholka Zsani, a nőies vadóc

Kikötő - Ifjúsági Közösségi Sziget Újpalota Miholka Zsanett (Fotó: Sáfár Tibor)

Miholka Zsanett
(Fotó: Sáfár Tibor)

Két zenekarban is játszik, és mint mondja: élete a zene. Miholka Zsani a HatsBand és az S-Cort Acoustic Band gitárosa, nem mellesleg a Kikötő Ifjúsági Sziget munkatársa.

– Egy ideig csak énekeltem, de nem éreztem jól magam egyedül a színpadon. Csapatjátékos vagyok – mesélte lapunknak a húszéves gitáros, aki a Guns N Roseson és a Rolling Stoneson nőtt fel.


– Kislánykoromban láttam egy Pink-koncertet, ahol gitározott és énekelt, akkor mondtam, hogy nekem kell egy gitár! Láttam magam a színpadon.

A fiatal lány tudatosan készül a pályára, a HatsBanddel punk-rockot játszik, az S-Cort azonban egy akusztikus formáció. Zseni nem hisz a tehetségkutatókban.

– Egyedül szeretném végigjárni az utam akkor is, ha így talán egy kicsit göröngyösebb. Ha nem látok benne egy kis veszélyt, akkor az számomra már nem izgalmas – jelentette ki határozottan arra a kérdésre, miért nem láttuk a nagy tévécsatornák felfedezettjei között. A színpadon vagány zenész a hétköznapokban csendes, visszahúzódó.

– A színpadon is önmagam adom, de a mindennapokban igyekszem kevésbé vadóc, inkább nőies lenni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.