2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb XV.kerület

Miholka Zsani, a nőies vadóc

Kikötő - Ifjúsági Közösségi Sziget Újpalota Miholka Zsanett (Fotó: Sáfár Tibor)

Miholka Zsanett
(Fotó: Sáfár Tibor)

Két zenekarban is játszik, és mint mondja: élete a zene. Miholka Zsani a HatsBand és az S-Cort Acoustic Band gitárosa, nem mellesleg a Kikötő Ifjúsági Sziget munkatársa.

– Egy ideig csak énekeltem, de nem éreztem jól magam egyedül a színpadon. Csapatjátékos vagyok – mesélte lapunknak a húszéves gitáros, aki a Guns N Roseson és a Rolling Stoneson nőtt fel.


– Kislánykoromban láttam egy Pink-koncertet, ahol gitározott és énekelt, akkor mondtam, hogy nekem kell egy gitár! Láttam magam a színpadon.

A fiatal lány tudatosan készül a pályára, a HatsBanddel punk-rockot játszik, az S-Cort azonban egy akusztikus formáció. Zseni nem hisz a tehetségkutatókban.

– Egyedül szeretném végigjárni az utam akkor is, ha így talán egy kicsit göröngyösebb. Ha nem látok benne egy kis veszélyt, akkor az számomra már nem izgalmas – jelentette ki határozottan arra a kérdésre, miért nem láttuk a nagy tévécsatornák felfedezettjei között. A színpadon vagány zenész a hétköznapokban csendes, visszahúzódó.

– A színpadon is önmagam adom, de a mindennapokban igyekszem kevésbé vadóc, inkább nőies lenni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.