2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XVI.kerület

Mobil röntgeneket kapott a Flór Ferenc Kórház

Budapest, 2016. február 23. Új hordozható röntgengép Kistarcsán, a felújított Pest Megyei Flór Ferenc Kórházban 2016. február 23-án. A kistarcsai kórház négy, a legmodernebb technikával működő mobil röntgengéppel gyarapodott, emellett korszerűsítették az intézmény nővérszállását is. MTI Fotó: Máthé Zoltán

MTI Fotó: Máthé Zoltán

Négy, a legmodernebb technikával működő mobil röntgengéppel gyarapodott a kistarcsai Flór Ferenc Kórház, emellett korszerűsítették az intézmény nővérszállását is. Az ünnepélyes átadáson Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere elmondta: az elmúlt öt évben több mint 322 milliárd forintot fordítottak a kórházakra, az intézmények 70 százalékában valósultak meg jelentős fejlesztések, részleges vagy teljes felújítás. Ezenfelül több mint 100 milliárd forint értékben szereztek be nagy értékű gépeket, műszereket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.