EUR: 309,50 Ft
CHF: 289,18 Ft
2017. március 25., szombat
Irén, Írisz

Egyéb II.kerület

Mostantól csak biológiailag lebomló zsákba tehetjük a zöldhulladékot

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. tájékoztatása szerint március 21-től már csak az új, biológiailag lebomló zsákokat viszi el a II. kerületbe keddenként érkező zöldjárat. Az új, biológiailag lebomló, 100 literes zöldhulladékgyűjtő zsák bruttó 320 forintos áron vásárolható meg az FKF Zrt. Ecseri úti Központi Ügyfélszolgálati Kirendeltségén (1098 Ecseri út 8–12., nyitva hétfőtől csütörtökig 8–15.30-ig, pénteken 8–14-ig), továbbá a cég által működtetett hulladékgyűjtő udvarokban, kizárólag készpénzes fizetéssel. Az újabb zsákok használatára azért van szükség, mert egy kormányrendelet szerint 2016. január 1-jétől a zöldhulladékot kizárólag biológiailag lebomló hulladékgyűjtő zsákban lehet gyűjteni. A zöldhulladékgyűjtésről a http://www.fkf.hu/portal/page/portal/fkfzrt/hulladekkez/szelektiv_gyujtes/zoldhulladek_gyujtes oldalon olvashatók további részletek. A lakossági hulladékgyűjtő udvarok listáját a www.fkf.hu/portal/page/portal/fkfzrt/hulladekkez/szelektiv_gyujtes/hulladekudvar linken találhatjuk.

fotó: FKF

Március 21-től csak az ilyen zsák jó

Kapcsolódó Cikkek

  • Tavaszi napfürdő

    Tavaszi napfürdő

    Lillafüred a borsodiak egyik kedvenc tavaszi kirándulóhelye. A Palotaszálló épülete, amely eredetileg kormányüdülőként, a II.

  • Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

    A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hivatalosan is lezárta a téli útüzemeltetési időszakot. A tavaszias időjárás beköszöntével újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a társaság szakemberei.