EUR: 309,16 Ft
CHF: 288,33 Ft
2017. január 21., szombat
Ágnes

Program

Nem fogyott el a Windex – Bazi nagy görög lagzi 2

2001 legnagyobb sleeper hitje (ismeretlen gárdával készült hatalmas filmsiker – a szerk.) a Bazi nagy görög lagzi volt. A fergeteges komédia óta már mindenki tisztában van azzal, hogy mi mindenre jó a Windex nevezetű ablaktisztító szer, illetve hogy a vegetáriánus görögök bárányt esznek. A minimális, ötmillió dolláros költségvetésből készült film világszerte közel 400 millió dollárt keresett, így evidens lett volna, hogy azonnal lehúzzanak még pár bőrt a történetről. Egy félresikerült sorozat után azonban jegelték is a folytatás ötletét, egészen mostanáig. A producerek újra összeterelték az eredeti film összes régi szereplőjét egy újabb fergeteges mókázására. A történet szerint Ian és Tula egy boldog, de megfáradt házasságban élnek gyermekükkel, akinek kissé ciki a zűrös görög família. Közben egy váratlan információ szégyent hozna az egész Portokalos klán fejére, ezért egy újabb esküvő szervezésébe kezd a világ leginfantilisabb görög családja.

MY BIG FAT GREEK WEDDING 2, rear l-r: John Corbett, Stravoula Logothettis, Joey Fatone, front l-r: Gia Carides, Nia Vardalos, Andrea Martin, Bess Meisler, Lainie Kazan, Michael Constantine, Louis Mandylor, 2016., Image: 279059437, License: Rights-managed, Restrictions: ©Universal/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

Tudta-e? 

– A folytatásra 18 millió dollárt költöttek.

– A film két producere újra Tom Hanks és felesége, Rita Wilson. Utóbbi egy egy rövidebb szerepre is feltűnik az új filmben.

– A női főszereplőt és a film íróját, Nia Vardalost a hazai közönség közel hét éve nem láthatta nagyjátékfilmben. A Magyarországon is forgalmazott utolsó munkája a Görögbe fogadva című vígjáték volt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Január 25-én tartja következő előadását a Kazán István Kamaraszínház, amely Sárdi Mária: Kislány a pokolban című életrajzi könyvéből készült. Tíz éve töretlen sikert arat a nézőknél de csak ritkán lehet látni, mert mint Kriszt Lászlótól, a darab rendezőjétől megtudtuk, nincs nagy igény a holokauszt drámákra, ezért játsszák csak ritkán, de amiket előleg megnézett, azokról is lesújtó volt a véleménye.

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.