EUR: 307,99 Ft
CHF: 284,56 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Extra

Nem üldözik a nők Szilágyi Áront

Az InStyle olvasói idén Szilágyi Áront választották a legstílusosabb magyar férfinak. Az olimpiai világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó saját bevallása szerint abszolút nem számított a díjra, hisz nem tartja magát hiú férfinak, aki órákig tollászkodik a fürdőszobában.

− Alapvetően a sport teszi ki a mindennapjaimat, emellett minden más annyira másodlagos. Nem sokat törődöm azzal, mit veszek fel vagy hogy indulok el. Nem szoktam a tükör előtt órákat állni vagy egyetlen negatív kritika miatt hetekig nem aludni − mesélte Áron.

Szilágyi Áron, In Style díjátadó  (Fotó: Máté Krisztián)A díjátadón kedvesével, Beátával jelent meg, aki egyre gyakorlottabb mellette a reflektorfényben.

− Ez most egy picit idegen volt neki, de már megszokta, hogy a versenyeken sok-sok szempár szegeződik rám. Szerencsére nem jellemző − mint ahogy sok celebnél −, hogy megrohannának a lánytömegek és kellemetlenül próbálkoznának, éppen ezért nem is lennék felkészülve rá. Szerintem itthon nagyon kulturáltan rajonganak az emberek − vélekedett Áron.

Kapcsolódó Cikkek

 • 85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  Egy szombati árverésen 85 ezer fontért (30 millió forintért) talált gazdára az 1912-ben elsüllyedt luxus óceánjáró, a Titanic egy rozsdás szekrénykulcsa a hozzá való réz bilétával együtt.

 • Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata óriásit csalódott férjében, Hajdú Péterben, akiben nem találta meg a hozzá illő társat, és aki szerinte olyan, mint az időjárás: az egyik napon még felé, a másik napon már másik nő felé nyit.

 • Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszolt felesége, Angelina Jolie válókeresetére, az 52 éves színész ugyanis nem bírósági úton akar megállapodást elérni hat gyermekük felügyeleti jogáról.