EUR: 307,94 Ft
CHF: 282,75 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Extra

Nem üldözik a nők Szilágyi Áront

Az InStyle olvasói idén Szilágyi Áront választották a legstílusosabb magyar férfinak. Az olimpiai világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó saját bevallása szerint abszolút nem számított a díjra, hisz nem tartja magát hiú férfinak, aki órákig tollászkodik a fürdőszobában.

− Alapvetően a sport teszi ki a mindennapjaimat, emellett minden más annyira másodlagos. Nem sokat törődöm azzal, mit veszek fel vagy hogy indulok el. Nem szoktam a tükör előtt órákat állni vagy egyetlen negatív kritika miatt hetekig nem aludni − mesélte Áron.

Szilágyi Áron, In Style díjátadó  (Fotó: Máté Krisztián)A díjátadón kedvesével, Beátával jelent meg, aki egyre gyakorlottabb mellette a reflektorfényben.

− Ez most egy picit idegen volt neki, de már megszokta, hogy a versenyeken sok-sok szempár szegeződik rám. Szerencsére nem jellemző − mint ahogy sok celebnél −, hogy megrohannának a lánytömegek és kellemetlenül próbálkoznának, éppen ezért nem is lennék felkészülve rá. Szerintem itthon nagyon kulturáltan rajonganak az emberek − vélekedett Áron.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  A 70. Cannes-i Filmfesztivál sem maradhatott el kivillanó testrészek és alsóneműk nélkül. Idén a keblek helyett a tangákra fókuszáltak a lesifotósok, bár akadt olyan is, aki gyakorlatig meztelenül vonult végig a vörös szőnyegen.

 • Együtt szirtakiztak a sztárok

  Együtt szirtakiztak a sztárok

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.

 • Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.