2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb III.kerület

Nézegessen ön is vagyonnyilatkozatokat!

Senior couple reading and writing at home in the kitchen, Image: 211931667, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Wavebreak

Fotó: Profimedia

A helyi önkormányzatokról szóló törvény értelmében mind az önkormányzati képviselőknek, mind pedig a polgármesternek és az alpolgármestereknek 2016. január 31-ig kellett eleget tenniük vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségüknek. Óbuda-Békásmegyer képviselő-testületének tagjai, a polgármester és az alpolgármesterek a törvényi határidőig maradéktalanul benyújtották vagyonnyilatkozatukat, amelyek az önkormányzat honlapján (www.obuda.hu) mindenki számára elérhetők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.