EUR: 304,82 Ft
CHF: 273,47 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Extra

Ők lesznek az új Dirty Dancig szereplői!

68th Annual Directors Guild Of America Awards - Arrivals Featuring: Abigail Breslin Where: Los Angeles, California, United States When: 07 Feb 2016, Image: 273393073, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, WennHamarosan megkezdődnek a forgatási munkálatai az 1987-es Dirty Dancing című kultusz film újrafeldolgozásának. Számos rajongó azonban már most nem tetszését fejezte ki szeretet filmjük meggyalázása miatt. Való igaz, hogy van mit megugraniuk a remake készítőinek, hiszen a legendássá vált Time of my life című betétdalon egy komplett generáció nőtt fel, valamint a 80-as, 90-es években minden lány azt szerette volna, ha Patrick Swayze tanítja meg repülni, természetesen hiányos öltözetben.

Bizodalomra ad okot, hogy az alkotóknak sikerült megnyerniük a szépséges Oscar-jelölt Abigail Breslin-t Babe szerepére, aki a Család kicsi kincse és a Zombieland című filmekből lehet ismerős a magyarok nézőknek, mostanában pedig a Screem Queens című horror-vígjáték sorozatban láthatjuk.

Colt PrattesPatrick Swayze legendás Johnny Castle-jét a szívdöglesztő táncos Colt Prattes fogja életre kelteni. Abban mindenki egyetért, hogy Colt táncos- és testi adottsága teljesen alkalmassá teszik a szerepre, hiszen táncos showműsorok mellett Pink legendás Try című videóklippijében is rendesen megtáncoltatta a popdívát, viszont színészként még nem igazán bizonyított.

A forgatás előreláthatólag még idén megkezdődik, viszont a premier dátumát még nem tűzték ki az imdb.com információi szerint. A további szereplők között felfedezhetjük a Will és Grace című sorozat sztárját Debra Messing-et és a The Pussycat Dolls énekesnőjét Nicole Scherzinger-t is. 

Kapcsolódó Cikkek

  • Törőcsik Mari: Meggyógyulok!

    Törőcsik Mari: Meggyógyulok!

    Továbbra is csak Bodrogi Gyulát engedi magához Törőcsik Mari, aki bár hosszú hetek óta kórházban van, volt férjének megígérte: meg fog gyógyulni. Bodrogi, amikor csak teheti, meglátogatja a nemzet színészét, ha pedig elfoglaltsága nem engedi, telefonon akkor is folyamatosan tartják a kapcsolatot, ami rengeteget segít Törőcsik felépülésében.