EUR: 307,79 Ft
CHF: 281,91 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XXII.kerület

Olasz homokszobrokkal akcióznak

Campona Dávid22

Leonardo Dávidja homokból

Pinokkio is beköltözött hétre a Camponába A Pizzai ferdetorony egyensúlyozik a főbejáratnál A Velencei karnevált is megjelenítették Boticelli Venusát mg a kicsik is megcsodálják

Olasz heteket tartanak Budatétény bevásárlóközpontjában. A számos kedvezménnyel, nyereményjátékkal március 13-ig zajló akcióhoz kapcsolódva a folyosón olasz témájú homokszobrokat formáztak. Láthatjuk Leonardo Dávidját, a Velencei karnevált, a pizzai ferde tornyot, Pinokkiót és Boticelli Venusát kirajzolódni a homokból.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.

 • Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  A harmincadik Érd Körbe városkerülő kerékpáros túra rajtjára ismét megtelt a Főtér, hogy családias hangulatban körbekerékpározzák a várost a megszokott 10, 30 és 60 kilométeres távokon.