2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb XXII.kerület

Olasz homokszobrokkal akcióznak

Campona Dávid22

Leonardo Dávidja homokból

Pinokkio is beköltözött hétre a Camponába A Pizzai ferdetorony egyensúlyozik a főbejáratnál A Velencei karnevált is megjelenítették Boticelli Venusát mg a kicsik is megcsodálják

Olasz heteket tartanak Budatétény bevásárlóközpontjában. A számos kedvezménnyel, nyereményjátékkal március 13-ig zajló akcióhoz kapcsolódva a folyosón olasz témájú homokszobrokat formáztak. Láthatjuk Leonardo Dávidját, a Velencei karnevált, a pizzai ferde tornyot, Pinokkiót és Boticelli Venusát kirajzolódni a homokból.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.