EUR: 312,26 Ft
CHF: 261,51 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb XIV.kerület

Ötkarikás házaspár

kokeny_A Lipták Villa vendége volt a Kökény Bea–Imre Géza házaspár. Olimpiai élményeikről, sikereikről meséltek a résztvevőknek. Kökény Bea, a magyar női kézilabda-válogatott tagja, és Imre Géza párbajtőrözőnk húsz évvel ezelőtt, az atlantai olimpián ismerkedtek meg. Bea a válogatottal harmadik lett, Imre Géza pedig bronzérmet szerzett. 2000-ben Imre Géza lemaradt az olimpiáról és itthonról nézte, amint a magyar női kézilabda-válogatott felesége vezérletével ezüstérmes lett. Négy év múlva pedig Bea és két gyermekük szurkolt a tévé előtt, amikor Géza a párbajtőrcsapat tagjaként ezüstérmes lett Athénban. A Rióra való felkészülés is borítja a családi programokat, hiszen a kétszeres apuka a tavaszt felkészüléssel tölti.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.