EUR: 310,81 Ft
CHF: 259,45 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb XIX.kerület

Pályázhatnak a civilek

Kiírták a civil szervezetek, az egészségmegőrző programok, a szabadidősport, a nyári táborozás, valamint az amatőr élsportolók támogatásáról szóló pályázatokat. Több kategóriában lehet jelentkezni a támogatásra. Egészségmegőrző és betegségmegelőző programok megvalósítására, civil szervezetek működésének támogatására, valamint sportszervezetek szabadidősportjának támogatására április 15-ig lehet pályázni. A nyári táborozás támogatására április 8-ig, az amatőr élsportolók támogatására május 20-ig lehet jelentkezni. A részletes kiírások az önkormányzat honlapjáról letölthetők.

(fotó: kispest.hu)

(fotó: kispest.hu)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.