EUR: 307,34 Ft
CHF: 282,01 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb XIX.kerület

Pályázhatnak a civilek

Kiírták a civil szervezetek, az egészségmegőrző programok, a szabadidősport, a nyári táborozás, valamint az amatőr élsportolók támogatásáról szóló pályázatokat. Több kategóriában lehet jelentkezni a támogatásra. Egészségmegőrző és betegségmegelőző programok megvalósítására, civil szervezetek működésének támogatására, valamint sportszervezetek szabadidősportjának támogatására április 15-ig lehet pályázni. A nyári táborozás támogatására április 8-ig, az amatőr élsportolók támogatására május 20-ig lehet jelentkezni. A részletes kiírások az önkormányzat honlapjáról letölthetők.

(fotó: kispest.hu)

(fotó: kispest.hu)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.