EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Pikáns pillanatok várhatók A Nagy Duettben!

Igazán pikáns pillanatok várják a Tv2 nézőit, április 10-től ugyanis A Nagy Duett című műsorban több néhai vagy jelenleg is együtt élő sztárpár is összeméri énektudását. Az on-off kapcsolatban élő Varga Viktor és Cynthia Dictator már az esemény sajtótájékoztatóján kiverték a biztosítékot a jelenlévőknél, ugyanis a Majka konferálásán kiakadt Cynthia szimplán lebunkózta a műsorvezetőt, miután az ózdi rapper úgy mutatta be őt, mint aki csak arról híres, hogy Varga Viktor kedvese.

– Azt hiszem, én vagyok a Kis Hableány, akinek a gonosz Ursula elvette a hangját – mondta immár lehiggadva Cynthia, majd hozzáfűzte: inkább show-elemekkel próbálja majd elvonni a figyelmet a hangjáról.

A Schobert házaspár egymás ellen fog küzdeni a műsorban. A fitneszgurunak Keresztes Ildikó, Rékának pedig Pintér Tibor lesz a partnere. Debreczeni Zita szintén átélhet néhány kényelmetlen pillanatot, hisz exével, Majkával fog egy műsorban szerepelni. A sajtójátékoztatón az énekes viccesen megnyugtatott mindenkit, hogy Zitának, semmi, de az égvilágon semmi hangja nincs, úgyhogy sok sikert kívánt mesterének, Bigának.

Schobert Norbi, Rubint Réka Alakreform stúdió megnyitója (Fotó: Máté Krisztián)  Varge Viktor Cyntia Dictator, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)  Majka, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.