EUR: 308,76 Ft
CHF: 285,20 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Pikáns pillanatok várhatók A Nagy Duettben!

Igazán pikáns pillanatok várják a Tv2 nézőit, április 10-től ugyanis A Nagy Duett című műsorban több néhai vagy jelenleg is együtt élő sztárpár is összeméri énektudását. Az on-off kapcsolatban élő Varga Viktor és Cynthia Dictator már az esemény sajtótájékoztatóján kiverték a biztosítékot a jelenlévőknél, ugyanis a Majka konferálásán kiakadt Cynthia szimplán lebunkózta a műsorvezetőt, miután az ózdi rapper úgy mutatta be őt, mint aki csak arról híres, hogy Varga Viktor kedvese.

– Azt hiszem, én vagyok a Kis Hableány, akinek a gonosz Ursula elvette a hangját – mondta immár lehiggadva Cynthia, majd hozzáfűzte: inkább show-elemekkel próbálja majd elvonni a figyelmet a hangjáról.

A Schobert házaspár egymás ellen fog küzdeni a műsorban. A fitneszgurunak Keresztes Ildikó, Rékának pedig Pintér Tibor lesz a partnere. Debreczeni Zita szintén átélhet néhány kényelmetlen pillanatot, hisz exével, Majkával fog egy műsorban szerepelni. A sajtójátékoztatón az énekes viccesen megnyugtatott mindenkit, hogy Zitának, semmi, de az égvilágon semmi hangja nincs, úgyhogy sok sikert kívánt mesterének, Bigának.

Schobert Norbi, Rubint Réka Alakreform stúdió megnyitója (Fotó: Máté Krisztián)  Varge Viktor Cyntia Dictator, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)  Majka, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hinnem kell abban, akit eljátszom

  Hinnem kell abban, akit eljátszom

  Mihályi Győző számtalan szerepet eljátszott már, ám minden karakter megformálása más készségeket kíván a művésztől. Nincs ez másként A Noszty fiú esete Tóth Marival című darabban sem, ahol a családfőt, Noszty Pált alakítja.

 • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

  Gyász! Elhunyt a Pete Burns

  57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.