EUR: 311,59 Ft
CHF: 266,00 Ft
2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Pikáns pillanatok várhatók A Nagy Duettben!

Igazán pikáns pillanatok várják a Tv2 nézőit, április 10-től ugyanis A Nagy Duett című műsorban több néhai vagy jelenleg is együtt élő sztárpár is összeméri énektudását. Az on-off kapcsolatban élő Varga Viktor és Cynthia Dictator már az esemény sajtótájékoztatóján kiverték a biztosítékot a jelenlévőknél, ugyanis a Majka konferálásán kiakadt Cynthia szimplán lebunkózta a műsorvezetőt, miután az ózdi rapper úgy mutatta be őt, mint aki csak arról híres, hogy Varga Viktor kedvese.

– Azt hiszem, én vagyok a Kis Hableány, akinek a gonosz Ursula elvette a hangját – mondta immár lehiggadva Cynthia, majd hozzáfűzte: inkább show-elemekkel próbálja majd elvonni a figyelmet a hangjáról.


A Schobert házaspár egymás ellen fog küzdeni a műsorban. A fitneszgurunak Keresztes Ildikó, Rékának pedig Pintér Tibor lesz a partnere. Debreczeni Zita szintén átélhet néhány kényelmetlen pillanatot, hisz exével, Majkával fog egy műsorban szerepelni. A sajtójátékoztatón az énekes viccesen megnyugtatott mindenkit, hogy Zitának, semmi, de az égvilágon semmi hangja nincs, úgyhogy sok sikert kívánt mesterének, Bigának.

Schobert Norbi, Rubint Réka Alakreform stúdió megnyitója (Fotó: Máté Krisztián)  Varge Viktor Cyntia Dictator, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)  Majka, A Nagy Duett 2016 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.