EUR: 307,26 Ft
CHF: 283,16 Ft
2016. október 21., péntek
Orsolya

Belföld

Pukli István nagyapja ávós volt

Nagyapja ávós múltjáról is beszélt hétfő este a Klubrádió Szabad sáv című műsorában a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója. Pukli István elmondta emellett, a bátyja börtönben ül.

A Klubrádió honlapján olvasható összegzés szerint “azért közli most ezeket, mert nem akarja, hogy a kormányközeli sajtó hozza nyilvánosságra”.

Megfogalmazása szerint nagyapja kemény dolgokban vett részt az ötvenes években, de résztelekbe nem bocsátkozott. Pukli István a bátyjáról is beszélt. Elmondta, hogy testvére jelenleg is börtönben van, egy kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt ül – idéz a beszélgetésből a honlap.

Pukli Istvánról nemrég nyilatkozott Zuschlag János, a börtönviselt volt MSZP képviselő szerint Pukli tudhatott az ellopott pénzekről, és sorstársának nevezte őt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szél Bernadett megint beszólt Gyurcsányéknak

  Szél Bernadett megint beszólt Gyurcsányéknak

  Dübörög a cicaharc az LMP-s Szél Bernadett és a DK-t elnöklő Gyurcsány Ferenc között. Most előbbin volt a sor, hogy odaüssön: a zöldpárt társelnöke gyakorlatilag ingyenélőnek nevezte a DK politikusait.

 • Fantommegállóra bukkantunk Óbudán

  Fantommegállóra bukkantunk Óbudán

  Közel s távol sehol lakóház, egyik oldalról vízelvezető csatorna, másik oldalról vasúti töltés határolja a 106-os autóbusz Pók utcai megállóját.

 • Újabb robbantásra készült a körúti merénylő?

  Újabb robbantásra készült a körúti merénylő?

  További pokolgépek készítéséhez használatos anyagokra bukkanhattak a zsaruk P. László, a Teréz körúti robbantással gyanúsított fiatalember lakóhelyén, a Zala megyei Karmacson – értesült a Lokál.