EUR: 313,13 Ft
CHF: 261,85 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb IX.kerület

Rejtelmek, ha zengenek

A Ferencvárosi Művelődési Központ a hónap eleje óta várta a szavalni vágyó kerületiek jelentkezését, akikből szerencsére akadnak szép számmal. – Negyedik alkalommal szervezzük meg április 11-re a ferencvárosi József Attila Versfesztivált. Nem egy hagyományos szavalóversenyről van itt szó – tájékoztatta a Lokált Losonczy Attila művelődésszervező. – Összesen 140-en jelentkeztek a megadott határidőig az általános iskolai, középiskolai, felnőtt és nyugdíjas kategóriákban. Most zajlanak a válogatók, minden kategóriából egy-egy fő szerepelhet majd a gálaműsorban.

P1010535

Losonczy Attila a József Attila emlékmúzeumban

Bár a versenyt a kerület szülöttjéről, József Attiláról nevezték el, nem volt feltétel, hogy tőle válasszanak verset a szavalók, de hogy ki mivel készül, majd csak április 11-én derül ki a közönség számára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.