EUR: 304,90 Ft
CHF: 274,98 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Külföld

Rupert Murdoch elveszi Mick Jagger volt feleségét

Kevesebb mint két hónappal az eljegyzésük bejelentése után szombaton házasodik össze Londonban Rupert Murdoch ausztrál-amerikai médiamágnás, a News Corporation elnök-vezérigazgatója és Jerry Hall amerikai színésznő, korábbi szupermodell.

A 84 éves veterán médiamogul és 59 éves menyasszonya a brit fővárosban található 1672-ben épített, emeletes esküvői tortához hasonlatos tornyáról is ismert St Bride templomban kelnek egybe. Az épületet a “média spirituális otthonának” is nevezik, mivel itt, a Fleet Streeten volt korábban a legnagyobb brit lapok közül többnek, például a Rupert Murdoch érdekeltségébe tartozó The Times és The Sun című újságoknak is a szerkesztősége.

Jerry Hall az 1970-es évek végén jött össze a The Rolling Stones énekesével, Mick Jaggerrel, akivel hosszú ideig élt együtt, négy gyerekük született. A pár 1990-ben házasodott össze egy nem hivatalos hindu magánszertartás keretében Balin, ám később házasságukat érvénytelennek nyilvánították.

Rupert Murdoch szombaton negyedik alkalommal házasodik, harmadik feleségével, Wendi Denggel mintegy 15 év után 2013-ban szakított. A milliárdosnak hat gyermeke van, a legidősebb 43, míg a legfiatalabb 12 éves.

Rupert Murdoch és Jerry Hall eljegyzésüket a News Corporation tulajdonában lévő The Times című lap Születés, házasságkötés és halálozás rovatában jelentették be januárban. A pár tavaly nyár végén kezdett randevúzgatni, októberben hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat, amikor együtt jelentek meg a londoni rögbi-világbajnokság döntőjén.

Az esküvő más helyszíneit még nem hozták nyilvánosságra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vízisízés közben rakta ki a Rubik-kockát – Videó!

    Vízisízés közben rakta ki a Rubik-kockát – Videó!

    A Rubik Ernő nevéhez fűzhető ügyességi játék a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend szerte a világon. Joey Fratelli imádja a logikai játékot, ezért úgy döntött, hogy nem időre szerette volna kirakni a mágikus kockát úgy, ahogy sokan mások, hanem inkább a körülményeken nehezített.

  • Nemi erőszakra buzdítottak a muszlim iskolában

    Nemi erőszakra buzdítottak a muszlim iskolában

    Megbukott a muszlim gyermekek számára alapított Al-Hidzsrá iskola az angliai Birminghamben, a tanintézet ellenőrzésekor nemi erőszakra felhívó tankönyveket és elképzelhetetlenül alacsony oktatási színvonalat találtak az ellenőrök, ezért az állami kezelésbe kerülhet Nagy-Britannia összes hasonló tanintézete.