2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb

S. J. Watson − A másik én

a masik enAz interneten szinte csak dicsérő kritikákat lehet olvasni erről a könyvről, de mi azért S. J. Watsontól sokkal többet vártunk. Ő írta a Mielőtt elalszom bestsellert, amiből az Amnézia című film készült. Ez a thriller azonban összességében csalódás, bár kétségtelen, hogy vannak nagyon izgalmas szálak. Sajnos a sztori csak az utolsó száz oldalon indul be igazán, addig a történet inkább egy családregényre hasonlít. A főhős, Julia testvérét meggyilkolják, nyomozásba kezd, ehhez viszont regisztrálnia kell egy online társkeresőre. A könyv ezzel a történetszállal próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy milyen veszélyeket rejt magában, ha túl sok információt osztunk meg az interneten. A gond az, hogy Watson csak a felszínt kapargatja. Sok az olyan leírás, amelynek a történet szempontjából nincs semmi jelentősége, nem ismerjük meg közelebbről a főszereplőt sem, a kötet azonban vaskosabb lesz tőle. Ennek ellenére ajánljuk A másik ént, mert az érdekesebb részeiről elmondható, hogy sokszínű érzéseket vált ki az olvasóból.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.