EUR: 308,03 Ft
CHF: 281,66 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb

S. J. Watson − A másik én

a masik enAz interneten szinte csak dicsérő kritikákat lehet olvasni erről a könyvről, de mi azért S. J. Watsontól sokkal többet vártunk. Ő írta a Mielőtt elalszom bestsellert, amiből az Amnézia című film készült. Ez a thriller azonban összességében csalódás, bár kétségtelen, hogy vannak nagyon izgalmas szálak. Sajnos a sztori csak az utolsó száz oldalon indul be igazán, addig a történet inkább egy családregényre hasonlít. A főhős, Julia testvérét meggyilkolják, nyomozásba kezd, ehhez viszont regisztrálnia kell egy online társkeresőre. A könyv ezzel a történetszállal próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy milyen veszélyeket rejt magában, ha túl sok információt osztunk meg az interneten. A gond az, hogy Watson csak a felszínt kapargatja. Sok az olyan leírás, amelynek a történet szempontjából nincs semmi jelentősége, nem ismerjük meg közelebbről a főszereplőt sem, a kötet azonban vaskosabb lesz tőle. Ennek ellenére ajánljuk A másik ént, mert az érdekesebb részeiről elmondható, hogy sokszínű érzéseket vált ki az olvasóból.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.

 • Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  A harmincadik Érd Körbe városkerülő kerékpáros túra rajtjára ismét megtelt a Főtér, hogy családias hangulatban körbekerékpározzák a várost a megszokott 10, 30 és 60 kilométeres távokon.