EUR: 309,16 Ft
CHF: 288,33 Ft
2017. január 22., vasárnap
Artúr, Vince

Sport

Schweinsteiger megsérült a német válogatott edzésén

Berlin, 2014. november 13.
Bastian Schweinsteiger német labdarúgó szelfit készít rajongóival, amint megérkezik a Bambi-díjak 66. átadási ünnepségére Berlinben 2014. november 13-án. A Bambi-díjakkal a Burda német médiacsoport évente kitünteti a szórakoztatóipar, a politika, a gazdaság, a sport és a kultúra világának jeles képviselőit. (MTI/EPA/Jens Kalaene)

Elképzelhető, hogy Bastian Schweinsteiger nem játszhat a német labdarúgó-válogatott Anglia és Olaszország elleni felkészülési mérkőzésein.

A Manchester United 31 éves középpályása a csapat kedd esti tréningjén szenvedett térdsérülést, s szerda reggel Berlinből Münchenbe utazott, ahol Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, a német szövetség orvosa fogja megvizsgálni.

Joachim Löw, a világbajnok csapat szövetségi kapitánya a szerda reggeli gyakorláson nem csupán Schweinsteigerre, hanem Mesut Özilre, illetve Karim Bellarabira sem számíthatott. Előbbi az Arsenal hétvégi bajnokiján kapott rúgást a bal bokájára, utóbbinak pedig a Bayer Leverkusen Stuttgart elleni Bundesliga-mérkőzésén sérült meg a jobb lába.

A németek szombaton Berlinben fogadják az angolokat, majd kedden Münchenben az olasz csapat lesz az ellenfelük.

Kapcsolódó Cikkek