2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Súlyos beteg a Jóbarátok sztárja

Mar 27, 2016 - London, England, United Kingdom - **Exclusive** Hollywood actor Matthew Perry looking rather worse for wear after a day in Colony Casino London (Credit Image: © Exclusivepix Media), Image: 279541145, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ExclusivepixSokkolta rajongóit Matthew Perry a This Morning című műsor legutóbbi adásában. A 47 éves színészről már egy ideje azt pletykálják, hogy valami nagyon nem stimmel az egészségével, de legújabb fotóin rajongói szerint már egyértelmű a szörnyű valóság: beteg a színész. Rengeteget fogyott és nyúzott, pedig állítása szerint már felhagyott az ivással és a drogfogyasztással.

A probléma a 2000-es évek közepén kezdődött, amikor vége lett a Jóbarátoknak. Perry-nek nem sikerült sok mozifilmszerepet kapnia és az a pár mozgókép is hatalmas bukásnak bizonyult. Azóta számos tévésorozatban próbált visszakapaszkodni az élvonalba, de sajnos kevés sikerrel. Perry ekkoriban kezdett egyre masszívabban inni és kábítószerezni, több alkalommal volt elvonón is. A pletykákat sem Perry sem a sajtósa nem kívánta kommentálni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.