EUR: 308,49 Ft
CHF: 284,87 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Súlyos beteg a Jóbarátok sztárja

Mar 27, 2016 - London, England, United Kingdom - **Exclusive** Hollywood actor Matthew Perry looking rather worse for wear after a day in Colony Casino London (Credit Image: © Exclusivepix Media), Image: 279541145, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ExclusivepixSokkolta rajongóit Matthew Perry a This Morning című műsor legutóbbi adásában. A 47 éves színészről már egy ideje azt pletykálják, hogy valami nagyon nem stimmel az egészségével, de legújabb fotóin rajongói szerint már egyértelmű a szörnyű valóság: beteg a színész. Rengeteget fogyott és nyúzott, pedig állítása szerint már felhagyott az ivással és a drogfogyasztással.

A probléma a 2000-es évek közepén kezdődött, amikor vége lett a Jóbarátoknak. Perry-nek nem sikerült sok mozifilmszerepet kapnia és az a pár mozgókép is hatalmas bukásnak bizonyult. Azóta számos tévésorozatban próbált visszakapaszkodni az élvonalba, de sajnos kevés sikerrel. Perry ekkoriban kezdett egyre masszívabban inni és kábítószerezni, több alkalommal volt elvonón is. A pletykákat sem Perry sem a sajtósa nem kívánta kommentálni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Mihályi Győző számtalan szerepet eljátszott már, ám minden karakter megformálása más készségeket kíván a művésztől. Nincs ez másként A Noszty fiú esete Tóth Marival című darabban sem, ahol a családfőt, Noszty Pált alakítja.

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.