EUR: 307,06 Ft
CHF: 281,75 Ft
2017. május 29., hétfő
Magdolna

Egyéb III.kerület

Tavaszodik, előbújtak a szarkák

tolvaj, páros, Óbuda (Fotó: facebook)

Összeszokott páros (Fotó: Facebook)

Bolti tolvajokról osztott meg fényképet közösségi oldalán az óbudai Würth shop, mint írják, a banda több taggal portyázik és nem számítanak kezdőknek, hiszen a főváros több kerületében is rendszeresen lopnak az üzletekből. Ezúttal a Würth shop sem úszta meg, a frissen megnyílt boltra rögtön az első nap lecsaptak az enyveskezűek. Az üzlet tulajdonosa azt kéri, aki bármilyen információval rendelkezik az Óbudán tevékenykedő párosról, az vagy a rendőrségnek vagy nekik jelezzen.

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.