EUR: 304,70 Ft
CHF: 273,03 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Egyéb III.kerület

Tavaszodik, előbújtak a szarkák

tolvaj, páros, Óbuda (Fotó: facebook)

Összeszokott páros (Fotó: Facebook)

Bolti tolvajokról osztott meg fényképet közösségi oldalán az óbudai Würth shop, mint írják, a banda több taggal portyázik és nem számítanak kezdőknek, hiszen a főváros több kerületében is rendszeresen lopnak az üzletekből. Ezúttal a Würth shop sem úszta meg, a frissen megnyílt boltra rögtön az első nap lecsaptak az enyveskezűek. Az üzlet tulajdonosa azt kéri, aki bármilyen információval rendelkezik az Óbudán tevékenykedő párosról, az vagy a rendőrségnek vagy nekik jelezzen.

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Éljenek a csepeliek!

  Éljenek a csepeliek!

  Együtt bulizott a család minden tagja Csepel Napján az Edda Művek koncertjén. A fiatalok az első sorban csápoltak a Szent Imre téren, a legkisebbeket pedig a nyakukba vették a szülők, hogy jobban lássanak.

 • „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  A Nemzeti Színház művészei közül az előző évadban ő szerepelt a legtöbb előadásban, teátrumunkban nemrég rendezte a nagysikerű Ájlávjút, láthattuk a nézőcsúcsot döntő Kincsem című filmben, ráadásként néhány napon belül apukaként debütál Olt Tamás, aki a VIDOR Fesztiválon és az új évadban rendezőként is színre lép.

 • Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  A Debreceni Egyetem 41 kutatója és posztdoktora nyert összesen több mint egymilliárd forintot meghaladó támogatást a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal felfedező kutatásokat ösztönző programjaiban.