2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb XIII.kerület

Télbúcsúztatás a József Attila Színházban

Rendhagyó télbúcsúztató zenés műsort láthatnak a nézők a József Attila Színházban március 5-én 19 órakor. A műsor után pedig kezdetét veszi a jelmezverseny, de lesz ajándéksorsolás és Jónás Andrea-koncert is, a résztvevőkre pedig értékes nyeremények várnak.

Az est folyamán olyan nagy sikerű slágerek csendülnek fel, mint a Csókkirály, a Járom az utam vagy a Kölykök a hátsó udvarból, és olyan világhírű művészek tűnnek fel a színpadon, mint Freddie Mercury és Liza Minelli. A nézők részleteket halhatnak a színház zenés darabjaiból, örömzenélhetnek egy hamisítatlan cigánybandával, nosztalgiázhatnak örökzöld dallamokkal és igazi rock and roll-slágerekkel. Az est házigazdái és a remek hangulat felelősei Bagi Iván és Nacsa Olivér lesznek, akik a tőlük megszokott paródiákkal teszik még színesebbé a műsort.


Cirkuszhercegnő parti Operett színház Nacsa Olivér

Nacsa Olivér lesz az egyik házigazda (fotó: Sáfár Tibor)

A színház a jelmezben érkezőknek 50 százalékos kedvezményt biztosít egy szabadon választott előadás árából, és ha a jelmezük a zsűri tetszését is elnyeri, értékes ajándékban részesülhetnek. Ám mindez semmi, hiszen az előadás minden nézője, aki a helyszínen kapott kérdőívünket kitölti, ajándéksorsoláson vehet részt, melynek fődíja egy kétszemélyes, hatnapos toszkánai utazás.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.