EUR: 307,13 Ft
CHF: 281,56 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb XIII.kerület

Télbúcsúztatás a József Attila Színházban

Rendhagyó télbúcsúztató zenés műsort láthatnak a nézők a József Attila Színházban március 5-én 19 órakor. A műsor után pedig kezdetét veszi a jelmezverseny, de lesz ajándéksorsolás és Jónás Andrea-koncert is, a résztvevőkre pedig értékes nyeremények várnak.

Az est folyamán olyan nagy sikerű slágerek csendülnek fel, mint a Csókkirály, a Járom az utam vagy a Kölykök a hátsó udvarból, és olyan világhírű művészek tűnnek fel a színpadon, mint Freddie Mercury és Liza Minelli. A nézők részleteket halhatnak a színház zenés darabjaiból, örömzenélhetnek egy hamisítatlan cigánybandával, nosztalgiázhatnak örökzöld dallamokkal és igazi rock and roll-slágerekkel. Az est házigazdái és a remek hangulat felelősei Bagi Iván és Nacsa Olivér lesznek, akik a tőlük megszokott paródiákkal teszik még színesebbé a műsort.

Cirkuszhercegnő parti Operett színház Nacsa Olivér

Nacsa Olivér lesz az egyik házigazda (fotó: Sáfár Tibor)

A színház a jelmezben érkezőknek 50 százalékos kedvezményt biztosít egy szabadon választott előadás árából, és ha a jelmezük a zsűri tetszését is elnyeri, értékes ajándékban részesülhetnek. Ám mindez semmi, hiszen az előadás minden nézője, aki a helyszínen kapott kérdőívünket kitölti, ajándéksorsoláson vehet részt, melynek fődíja egy kétszemélyes, hatnapos toszkánai utazás.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.