EUR: 313,00 Ft
CHF: 261,52 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Külföld

Titkos vakációra szöktek Vilmosék!

Francia-Alpok, 2016. március 7. Vilmos cambridge-i herceg és neje, Katalin hercegnő gyermekeikkel György herceggel (j2) és Charlotte hercegnővel síelés közben a Francia-Alpokban 2016. március 3-án. A felvétel 2016. március 7-én vált elérhetővé. (MTI/EPA/John Stillwell)

Vilmos cambridge-i herceg és neje, Katalin hercegnő gyermekeikkel, György herceggel és Charlotte hercegnővel síelés közben a francia Alpokban (MTI/EPA/John Stillwell)

Ez aztán az idilli családi vakáció! Legalábbis a képek erről árulkodnak. Persze ezek nem spontán elkapott pillanatok, hanem nagyon is pontosan beállított és megtervezett pózok, de attól még igaz, hogy Katalin hercegné, Vilmos herceg és a királyi család két legifjabb tagja, György herceg és Charlotte hercegkisasszony együtt ruccant ki a francia Alpokba.

Katalint és csemetéit régen láthattuk már. A hercegné élvezi, hogy a nyilvánosságtól elvonultan nevelheti gyermekeit. Ügyesen bujkál a sajtó elől. Pedig lesifotósok hada vadászik rájuk. A paparazzikat most is ügyesen kicselezte a brit trónörökös és családja, hiszen a francia Alpokba tett kiruccanásukról nem készült nem kívánt fotó. Talán titokban is maradt volna a kirándulás, ha nem visznek magukkal egy fotóst,  aki végre készíthetett róluk néhány családi képet.


A hercegi pár nem tartott élménybeszámolót a sajtónak a vakációról, ám a fotók magukért beszélnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Orgia közben csapott le a rendőrség

  Orgia közben csapott le a rendőrség

  Thaiföldön virágzik a szexturizmus. Nincs olyan perverz kívánság, amit az erre kihegyezett üzletág ne tudna kielégíteni. A napokban azonban a Ban Tulip Hotelben Dél-Pattayán több, mint 20 embert állítottak elő, amikor egy kemény orgiát szakítottak félbe az egyenruhások.

 • A nap képe: Világjáró vizsla

  A nap képe: Világjáró vizsla

  Bemutatjuk Whiskyt, a négyéves vadászebet, aki gazdájával már szinte az egész világ összes mesebeli táját bejárta. Gazdája, Adele imádja a természetet, így nem csoda, hogy hűséges társával, a magyar vizslával egyre több lélegzetelállító helyre igyekeznek eljutni.

 • Morvai elítélte Macron terveit

  Morvai elítélte Macron terveit

  Morvai Krisztina, Európai Parlamenti képviselő Strasbourgban, az Európai Parlament ülésén szólalt fel Emmanuel Macron francia elnök Európai Egyesült Államok víziója ellen és állt ki a nemzetek Európája mellett.