EUR: 308,81 Ft
CHF: 288,43 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Külföld

Titkos vakációra szöktek Vilmosék!

Francia-Alpok, 2016. március 7. Vilmos cambridge-i herceg és neje, Katalin hercegnő gyermekeikkel György herceggel (j2) és Charlotte hercegnővel síelés közben a Francia-Alpokban 2016. március 3-án. A felvétel 2016. március 7-én vált elérhetővé. (MTI/EPA/John Stillwell)

Vilmos cambridge-i herceg és neje, Katalin hercegnő gyermekeikkel, György herceggel és Charlotte hercegnővel síelés közben a francia Alpokban (MTI/EPA/John Stillwell)

Ez aztán az idilli családi vakáció! Legalábbis a képek erről árulkodnak. Persze ezek nem spontán elkapott pillanatok, hanem nagyon is pontosan beállított és megtervezett pózok, de attól még igaz, hogy Katalin hercegné, Vilmos herceg és a királyi család két legifjabb tagja, György herceg és Charlotte hercegkisasszony együtt ruccant ki a francia Alpokba.

Katalint és csemetéit régen láthattuk már. A hercegné élvezi, hogy a nyilvánosságtól elvonultan nevelheti gyermekeit. Ügyesen bujkál a sajtó elől. Pedig lesifotósok hada vadászik rájuk. A paparazzikat most is ügyesen kicselezte a brit trónörökös és családja, hiszen a francia Alpokba tett kiruccanásukról nem készült nem kívánt fotó. Talán titokban is maradt volna a kirándulás, ha nem visznek magukkal egy fotóst,  aki végre készíthetett róluk néhány családi képet.

A hercegi pár nem tartott élménybeszámolót a sajtónak a vakációról, ám a fotók magukért beszélnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Theresa May: brit volt a londoni merénylő, és az elhárítás ismerte

  Theresa May: brit volt a londoni merénylő, és az elhárítás ismerte

  Nagy-Britanniában született a szerdai londoni merénylet elkövetője, aki ellen néhány éve a brit elhárítás (MI5) vizsgálatot folytatott “a szélsőséges nézeteivel kapcsolatban felmerült aggályok” miatt – mondta csütörtökön a londoni alsóház képviselőit tájékoztatva Theresa May brit miniszterelnök.

 • Londoni merénylet: ismerhetik az elkövető kilétét a hatóságok

  Londoni merénylet: ismerhetik az elkövető kilétét a hatóságok

  Vélhetően tudják a hatóságok, ki követte el a szerdai londoni merényletet, hiszen lelőtték és a képét is megmutatták, csak egyelőre a nyomozás érdekei miatt nem közlik az információt – mondta Kis-Benedek József az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

 • Londoni terrortámadás: Hét embert vettek őrizetbe

  Londoni terrortámadás: Hét embert vettek őrizetbe

  A brit rendőrség hat helyen hajtott végre rajtaütést és hét embert vett őrizetbe a szerdai londoni merényletet követően – közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján a brit rendőrség legmagasabb rangú terrorelhárítási vezetője.