EUR: 305,38 Ft
CHF: 270,98 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Egyéb

Tonhalkrém, sokféleképpen

Hozzávalók az alapkrémhez:

  • 1 konzerv tonhal (sós lében vagy natúr olajban)
  • pár csepp citromlé
  • 1 púpos evőkanál lágy vaj
  • egy kávéskanál mustár
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés: a hozzávalókat tálba tesszük és alaposan összekeverjük. És ezzel már kész is az alapkrém.

Ha tartalmasabbat szeretnénk, feldobhatjuk egy apró darabokra vágott kemény főtt tojással, ez esetben intenzívebben kell ízesíteni. Ugyanezt tovább turbózhatjuk egy kisebb darab főtt, összetört édesburgonyával.

Ha valami krémesebbre vágyunk, két evőkanál mascarpone csodát tesz a krémünkkel. Vághatunk bele póréhagymát, az íz és a látvány is még csodásabb lesz.

Aszalt paradicsommal és kakukkfűvel megtoldhatjuk az alapreceptet vagy fetasajtot is keverhetünk bele.

Tuna fish sandwiches prepared for the National School Lunch Program in the kitchen at Washington-Lee High School in Arlington, Virginia, Wednesday, October 19, 2011. The National School Lunch Program is a federally assisted meal program administered by the United States Department of Agriculture, Food and Nutrition Service operating in public, nonprofit private schools and residential child care institutions. It provides nutritionally balanced, low-cost or free lunches to children each school day.

Kapcsolódó Cikkek