EUR: 307,26 Ft
CHF: 286,46 Ft
2017. január 16., hétfő
Gusztáv

Extra

Tragikus baleset változtatta meg Freddie életét

A jóképű énekes Pioneer című dala képviseli hazánkat a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon a műsor zsűrije és a nézői szavazatok alapján. Freddie az élő adásban szinte már a könnyeivel küszködött, akkora volt a feszültség a színpadon és a színfalak mögött.

Freddie, A Dal 2016 döntő  (Fotó: Máté Krisztián)

Freddie és családja a döntő után

− Az utolsó negyedórában képszakadás volt, fura volt megélni ezt a helyzetet. Nyilván kell majd pár nap, amíg ez az egész leülepszik bennem. A három hónapos munka végére rettenetesen elfáradtunk − mesélte.

Kevesen tudják, hogy A Dal című műsor győztese tinédzserkorában aktív kosárlabda-játékos volt, ám egy súlyos sérülés teljesen megváltoztatta az életét.

Budapest, 2016. február 27. A győztes Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd énekli Pioneer című dalát az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenye, A Dal 2016 című televíziós showműsor döntőjének végén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2016. február 27-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

− Húszéves koromig játszottam, amikor egy óriási baleset történt velem az egyik meccs alatt. Átugrottam az előttem lévő srácot, de közben ő is ugrott. Átzuhantam rajta és kifordult a térdem. Másfél évig sínben volt a lábam, két évig tartott a rehabilitáció. Azóta sportolni sem tudok − mesélte az énekes.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jamie Foxx budapesti WC-ben parádézott

  Jamie Foxx budapesti WC-ben parádézott

  Úgy tűnik, január az Oscar-díjas sztárok hava Budapesten. Az év első hetében ugyanis Jennifer Lawrence landolt Ferihegyen, a múlt héten pedig Jamie Foxx posztolt egy reptéri WC-ből.

 • Ennyire szexi nő lett Stallone lánya – Fotók!

  Ennyire szexi nő lett Stallone lánya – Fotók!

  A Love Magazine-ban pózolt falatnyi fehérneműben Sylvester Stallone 18 éves lánya, Sistine. A fiatal modell egy kicsit sem szégyenlős, ugyanis nem a mostani volt az első alkalom, hogy megmutatta tökéletesen kidolgozott testét.