EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Tragikus baleset változtatta meg Freddie életét

A jóképű énekes Pioneer című dala képviseli hazánkat a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon a műsor zsűrije és a nézői szavazatok alapján. Freddie az élő adásban szinte már a könnyeivel küszködött, akkora volt a feszültség a színpadon és a színfalak mögött.

Freddie, A Dal 2016 döntő  (Fotó: Máté Krisztián)

Freddie és családja a döntő után

− Az utolsó negyedórában képszakadás volt, fura volt megélni ezt a helyzetet. Nyilván kell majd pár nap, amíg ez az egész leülepszik bennem. A három hónapos munka végére rettenetesen elfáradtunk − mesélte.

Kevesen tudják, hogy A Dal című műsor győztese tinédzserkorában aktív kosárlabda-játékos volt, ám egy súlyos sérülés teljesen megváltoztatta az életét.

Budapest, 2016. február 27. A győztes Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd énekli Pioneer című dalát az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenye, A Dal 2016 című televíziós showműsor döntőjének végén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2016. február 27-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

− Húszéves koromig játszottam, amikor egy óriási baleset történt velem az egyik meccs alatt. Átugrottam az előttem lévő srácot, de közben ő is ugrott. Átzuhantam rajta és kifordult a térdem. Másfél évig sínben volt a lábam, két évig tartott a rehabilitáció. Azóta sportolni sem tudok − mesélte az énekes.

Kapcsolódó Cikkek

 • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

  5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

  Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

 • Cirkusz a Szigeten!

  Cirkusz a Szigeten!

  A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.