EUR: 308,21 Ft
CHF: 289,63 Ft
2017. február 24., péntek
Mátyás

Egyéb Tatabánya

Ugrócsarnok épül Tatabányán

Megkezdődtek az új atlétikai csarnok kivitelezési munkálatai Tatabányán. A Magyar Atlétikai Szövetség és az önkormányzat által közösen finanszírozott ugrócsarnok megépítése azért fontos, hogy a szeptembertől áprilisig tartó időszakban kiszolgálja a távolugrók, a magasugrók és a rúdugrók igényeit – hangsúlyozta az építkezés helyszínén tartott sajtótájékoztatón Schmidt Csaba polgármester.

Az egyszerre 30 fő befogadására alkalmas, öltözőkkel is ellátott csarnok burkolata magas minőségű, rugalmas rekortán lesz. Ez garantálja, hogy a Tatabányai Sport Club versenyzői télen is a versenyeken tapasztalt körülmények között tudjanak edzeni. Sámuel Botond, a TSC ügyvezető elnöke szerint ez szakmailag is rengeteg pluszt adhat a városunkban atletizáló fiatal sportolóknak, de a beruházás egyben segítség a környék iskoláinak is. A 133 millió forintos fejlesztést a Magyar Atlétikai Szövetség mintegy 90 millió forinttal támogatta, a fennmaradó összeget városunk önkormányzata saját forrásaiból biztosította. Az ugrócsarnokot várhatóan már júniusban birtokba vehetik a versenyzők.

12bb

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb három gyógyszertárat záratott be az OGYÉI

  Újabb három gyógyszertárat záratott be az OGYÉI

  Újabb három gyógyszertárat záratott be az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, felfüggesztve a Szent Hildegárd gyógyszertár és a hozzá tartozó két fiókgyógyszertár kereskedelmi engedélyét.

 • Néhány héten belül új kormánya lehet Macedóniának

  Néhány héten belül új kormánya lehet Macedóniának

  Néhány héten belül új kormánya lehet Macedóniának, az ellenzéki, balközép Macedóniai Szociáldemokrata Szövetségnek (SDSM) ugyanis szkopjei sajtójelentések szerint sikerült megegyeznie az albán kisebbségi Demokratikus Unió az Integrációért (DUI) párttal, így meglehet a szükséges többségük a parlamentben.

 • Olimpia 2024: a kormány lezártnak tekinti az ügyet

  Olimpia 2024: a kormány lezártnak tekinti az ügyet

  A kormány lezártnak tekinti az olimpiarendezés ügyét, egyben felkérte Szabó Tünde sportért felelős államtitkárt, tájékoztasson arról, hogy az olimpiához kapcsolódó beruházások előkészítése milyen szakaszban van.