2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

Vérpezsdítő limonádétól szexi Görög Zita

Limonádévariációkkal dobja fel az étkezést Görög Zita. A modell a reggelt is saját készítésű italával kezdi.

– A limonádé az egyik legváltozatosabb ital. Soha nem lehet megunni, hiszen a hozzávalókat egész évben változtathatjuk. Nálam csupán egy összetevő állandó, ez pedig a tiszta, szűrt víz – mondta Zita. A kedvenc limo napszakonként más és más. Zita a reggelt mostanában egy különleges darabbal, citromos, kakukkfüves, lime-os itallal kezdi. – Az egyik legegyszerűbb recept, mégis fantasztikus hatása van a szervezetünkre. Felgyorsítja a vérkeringést, lendületesen és energikusan indul a nap – magyarázta a modell.

12822825_10205477119039664_1693852767_o

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.