EUR: 309,59 Ft
CHF: 288,86 Ft
2017. március 24., péntek
Gábor, Karina

Egyéb

Zoe Sugg: Girl Online

girlonlineA brit kisvárosban élő Penny Porter úgy akarja legyőzni szorongásos rohamait, hogy blogot indít, és ismeretlenekkel osztja meg érzéseit, gondolatait. GirlOnline álnéven bele is vág, de egy szerencsétlen baleset elrettenti a folytatástól. Penny és családja a karácsonyt New Yorkban tölti, ahol a lány megismerkedik (és fülig beleszeret) egy izgalmas és sármos zenész srácba. Pár nap alatt megfordul velük a világ, Noah a legjobb dolog, ami Pennyvel történhet, és a lány azonnal világgá is kürtöli újdonsült boldogságát a blogon… csak azt nem sejti, hogy ezzel lavinát indít el, és nemsokára több ellensége lesz, mint ahány barátja…

Vajon megbízhatsz a legjobb barátodban, ha a szerelem a tét? És a szerelmedben, ha a boldogság?

Kapcsolódó Cikkek

 • Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

  Tízmilliárd forintból újulhatnak meg a közutak

  A Magyar Közút Nonprofit Zrt. hivatalosan is lezárta a téli útüzemeltetési időszakot. A tavaszias időjárás beköszöntével újra a kátyúzási, javítási munkákra helyezik a hangsúlyt a társaság szakemberei.

 • Amerikai kedvenceik előtt koncertezhet a Zord

  Amerikai kedvenceik előtt koncertezhet a Zord

  Április 7-én Budapesten, a Showbarlangban lép fel a miskolci metálbanda, a Zord. A koncert főzenekara az arizonai illetőségű Flotsam and Jetsam lesz. Ez a csapat többek között arról is híres, hogy a Metallica egykori basszusgitárosa, Jason Newsted itt játszott évekig, mielőtt a világ talán legnagyobb metálbandájába került.

 • Amerika táncbajnoka lehet kilenc magyar tinédzser

  Amerika táncbajnoka lehet kilenc magyar tinédzser

  Egészen az amerikai világbajnokságig juthatnak a Hungarian Hip Hop Dance Championship kategóriánkénti legjobb táncosai. A VB részvételt tűzte ki célul az ország első, 13-16 éves lányokból és fiúkból álló hip hop válogatottja is, akik nem bízzák a véletlenre a továbbjutást.