EUR: 305,35 Ft
CHF: 275,14 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Sport

150 brit élsportoló doppingolt?

Egy brit orvos azt állítja, hogy doppingszereket írt fel 150 sportolónak, köztük például Premier League-ben szereplő labdarúgóknak.

A Sunday Times című lapnak nyilatkozó dr. Mark Bonar elmondta, a páciensei között voltak – többek között – élvonalbeli futballisták, teniszezők, Tour de France-on indult brit kerékpáros, brit ökölvívó bajnok, angol krikett-játékos és harcművészek. Az elmúlt hat évben több mint 150 sportoló fordult meg nála, és “fenomenális” teljesítmény-javuláson estek át. A felírt doppingszerek között volt eritropoetin (EPO), szteroid és növekedési hormon.

Egyelőre sem a lap, sem a Reuters brit hírügynökség nem tudta bizonyítani az állítások valódiságát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Naggyá tették Kanadát a lányok

  Naggyá tették Kanadát a lányok

  Egy életre megjegyezték a magyar pólósok és szurkolók a kanadai Monika Eggens nevét, aki öt góljával szinte egyedül verte meg a magyar válogatottat.

 • Imádják a versenyzők a budapesti vb-t

  Imádják a versenyzők a budapesti vb-t

  Több neves versenyző és szakember szerint Magyarország fantasztikus házigazdája a 17. vizes világbajnokságnak, ez a véleménye az egyik leghíresebb amerikai szakírónak is, aki Michael Phelps könyvének társszerzője – adta hírül az MTI.

 • Mourinho bekopogott Trumphoz

  Mourinho bekopogott Trumphoz

  A Manchester United Észak-Amerikában tölti az előszezont, José Mourinho és stábja pedig a helyi nevezetességeket is meglátogatja, az utolsó napon így kerültek a Fehér Házhoz.