EUR: 310,21 Ft
CHF: 288,76 Ft
2017. január 24., kedd
Timót

Program

A trilógia lezárul – Anyák napja

A könnyed szórakoztatás nagymestere, Garry Marshall idősebb korára sem vesztett a lelkesedéséből, dacára annak, hogy a kritikusok rendszerint ízekre szedik a munkáit. Csupán szubjektív vélemény, de valószínű, hogy ez őt hidegen hagyja, mivel bevallottan nem az Oscar-díjra hajt, csupán szórakoztatni szeretné az embereket. Az utóbbi években a 81 éves mester az „ünnep trilógia” darabjaival foglalkozott: a nagy sikerű Valentin-nap és a kicsit mérsékeltebb bevételt hozó Szilveszter éjjel után most is a gyengébbik nemet célozza meg, azon belül is az anyákat. A (most is) sokszereplős történetben olyan A-kategóriás sztárokat láthatunk brillírozni, mint Julia Roberts, Jennifer Aniston vagy Kate Hudson. Az előzetes alapján ebben a darabban picit több drámára számíthatnak a mozinézők, de természetesen a megmosolyogtató pillanatokban sem lesz hiányuk.

Julia Roberts, Jennifer Aniston in film Mother?s Day : Movie directed by Garry Marshall starring Jennifer Aniston, Britt Robertson, Julia Roberts, Jason Sudeikis, Kate Hudson; Drama; Comédie dramatique; Romance; comedy; Comédie ; movie; film; cinema; americain; american; Joyeuse Fête des Mères; Capacity Pictures; 2016 NOTE: this is a PR photo. Sunsetbox does not claim any Copyright or License in the attached material. Fees charged by Sunsetbox are for Sunsetbox's services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. By publishing this material, the user expressly agrees to indemnify and to hold Sunsetbox harmless from any claims, demands, or causes of action arising out of or connected in any way with user's publication of the material, Image: 282016025, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Allpix Press

Tudta-e?

– A költségvetésről egyelőre nem adtak ki pontos adatokat, de meg nem erősített információk szerint 40-50 millió dollár körüli összegről lehet szó.

– Bár egy jelentben együtt is láthatjuk Jennifer Anistont és Julia Robertset, a forgatáson nem találkozott a két díva, így külön-külön, dublőrökkel vették fel a jelenetet.

– Marshall és Roberts negyedik közös munkája az Anyák napja. Az előzőek: Micsoda nő, Oltári nő és Valentin-nap.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Január 25-én tartja következő előadását a Kazán István Kamaraszínház, amely Sárdi Mária: Kislány a pokolban című életrajzi könyvéből készült. Tíz éve töretlen sikert arat a nézőknél de csak ritkán lehet látni, mert mint Kriszt Lászlótól, a darab rendezőjétől megtudtuk, nincs nagy igény a holokauszt drámákra, ezért játsszák csak ritkán, de amiket előleg megnézett, azokról is lesújtó volt a véleménye.

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.