EUR: 304,40 Ft
CHF: 272,75 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Program

A trilógia lezárul – Anyák napja

A könnyed szórakoztatás nagymestere, Garry Marshall idősebb korára sem vesztett a lelkesedéséből, dacára annak, hogy a kritikusok rendszerint ízekre szedik a munkáit. Csupán szubjektív vélemény, de valószínű, hogy ez őt hidegen hagyja, mivel bevallottan nem az Oscar-díjra hajt, csupán szórakoztatni szeretné az embereket. Az utóbbi években a 81 éves mester az „ünnep trilógia” darabjaival foglalkozott: a nagy sikerű Valentin-nap és a kicsit mérsékeltebb bevételt hozó Szilveszter éjjel után most is a gyengébbik nemet célozza meg, azon belül is az anyákat. A (most is) sokszereplős történetben olyan A-kategóriás sztárokat láthatunk brillírozni, mint Julia Roberts, Jennifer Aniston vagy Kate Hudson. Az előzetes alapján ebben a darabban picit több drámára számíthatnak a mozinézők, de természetesen a megmosolyogtató pillanatokban sem lesz hiányuk.

Julia Roberts, Jennifer Aniston in film Mother?s Day : Movie directed by Garry Marshall starring Jennifer Aniston, Britt Robertson, Julia Roberts, Jason Sudeikis, Kate Hudson; Drama; Comédie dramatique; Romance; comedy; Comédie ; movie; film; cinema; americain; american; Joyeuse Fête des Mères; Capacity Pictures; 2016 NOTE: this is a PR photo. Sunsetbox does not claim any Copyright or License in the attached material. Fees charged by Sunsetbox are for Sunsetbox's services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. By publishing this material, the user expressly agrees to indemnify and to hold Sunsetbox harmless from any claims, demands, or causes of action arising out of or connected in any way with user's publication of the material, Image: 282016025, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Allpix Press

Tudta-e?

– A költségvetésről egyelőre nem adtak ki pontos adatokat, de meg nem erősített információk szerint 40-50 millió dollár körüli összegről lehet szó.

– Bár egy jelentben együtt is láthatjuk Jennifer Anistont és Julia Robertset, a forgatáson nem találkozott a két díva, így külön-külön, dublőrökkel vették fel a jelenetet.

– Marshall és Roberts negyedik közös munkája az Anyák napja. Az előzőek: Micsoda nő, Oltári nő és Valentin-nap.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újdonságok a STRAND Fesztiválon

  Újdonságok a STRAND Fesztiválon

  Egy hónap múlva ilyenkor már Zamárdiban süttethetjük a hasunkat az ötödik STRAND Fesztiválon, ahol a hazai- és külföldi sztárok listája ismét nagyon színesnek ígérkezik. Rúzsa Magdi, a Hősök vagy a Punnany Massif mellett olyan világhírű nevek lépnek színpadra, mint John Newman vagy Parov Stelar.

 • Kompkoncertek a Balaton közepén

  Kompkoncertek a Balaton közepén

  A MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat népszerű programja idén mindhárom koncertjével újat mutat: egy világsztárral, Stereo MC’s-zel, egy családi koncerttel, az Alma együttessel és egy különleges rockkoncerttel, a Tankcsapda bulijával futnak ki a kompok Tihanyból, így három igazán különleges produkció részesei lehetnek, akik részt vesznek a Balaton közepén megrendezett kompkoncertek valamelyikén.

 • Woodstcok az Ugaron – az Anna and the Barbies családi fesztiválja

  Woodstcok az Ugaron – az Anna and the Barbies családi fesztiválja

  Az Anna and the Barbies idén ötödjére szervezi meg négynapos fesztiválját, amely Ópusztaszeren lesz augusztus 1-4 között. A fesztivál továbbra is a szabadságot, és az természetes emberi interakciók fontosságát hirdeti, Négy nap, a természet érinthető közelségében, andalgás a pusztában, holdimádás, naptámadás, csillagok örökbefogadása, véget nem érő karnevál az éjszakában!