EUR: 308,82 Ft
CHF: 285,07 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Program

A trilógia lezárul – Anyák napja

A könnyed szórakoztatás nagymestere, Garry Marshall idősebb korára sem vesztett a lelkesedéséből, dacára annak, hogy a kritikusok rendszerint ízekre szedik a munkáit. Csupán szubjektív vélemény, de valószínű, hogy ez őt hidegen hagyja, mivel bevallottan nem az Oscar-díjra hajt, csupán szórakoztatni szeretné az embereket. Az utóbbi években a 81 éves mester az „ünnep trilógia” darabjaival foglalkozott: a nagy sikerű Valentin-nap és a kicsit mérsékeltebb bevételt hozó Szilveszter éjjel után most is a gyengébbik nemet célozza meg, azon belül is az anyákat. A (most is) sokszereplős történetben olyan A-kategóriás sztárokat láthatunk brillírozni, mint Julia Roberts, Jennifer Aniston vagy Kate Hudson. Az előzetes alapján ebben a darabban picit több drámára számíthatnak a mozinézők, de természetesen a megmosolyogtató pillanatokban sem lesz hiányuk.

Julia Roberts, Jennifer Aniston in film Mother?s Day : Movie directed by Garry Marshall starring Jennifer Aniston, Britt Robertson, Julia Roberts, Jason Sudeikis, Kate Hudson; Drama; Comédie dramatique; Romance; comedy; Comédie ; movie; film; cinema; americain; american; Joyeuse Fête des Mères; Capacity Pictures; 2016 NOTE: this is a PR photo. Sunsetbox does not claim any Copyright or License in the attached material. Fees charged by Sunsetbox are for Sunsetbox's services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. By publishing this material, the user expressly agrees to indemnify and to hold Sunsetbox harmless from any claims, demands, or causes of action arising out of or connected in any way with user's publication of the material, Image: 282016025, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Allpix Press

Tudta-e?

– A költségvetésről egyelőre nem adtak ki pontos adatokat, de meg nem erősített információk szerint 40-50 millió dollár körüli összegről lehet szó.

– Bár egy jelentben együtt is láthatjuk Jennifer Anistont és Julia Robertset, a forgatáson nem találkozott a két díva, így külön-külön, dublőrökkel vették fel a jelenetet.

– Marshall és Roberts negyedik közös munkája az Anyák napja. Az előzőek: Micsoda nő, Oltári nő és Valentin-nap.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.