EUR: 307,59 Ft
CHF: 281,39 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Program

Az élet Parda nélkül – A főnök

Sokan értetlenül állnak a Melissa McCarthy-jelenség előtt. Egy finoman szólva sem vonzó nő – akinek a szája legalább olyan mocskos, mint egy útszéli kamionosnak és az Adam Sandler-féle, testnedvekkel kapcsolatos vicceket sem veti meg – elméletileg totális bukásra volna ítélve Hollywoodban. McCarthy azonban ennél okosabban építette karrierjét. Az elmúlt tizenöt évben folyamatosan jelen volt a tévében (Szívek szállodája, Mike és Molly), ahol a nagyszájú, ámde szerethető duci lányt játszotta, így a kétes értékű filmjei is rendre sikeresek lettek. Legújabb mozgóképe sem az eredetiségével fog bevonulni a filmtörténelembe, sokkal inkább a már korábban említett furcsa humora miatt. A színésznő egy multimilliomos iparmágnást alakít a filmben, akit kétes ügyletei miatt börtönbe csuknak. Szabadulása után újra vissza akar térni a piacra, de addigra ez már sokkal nehezebb, mint gondolná. McCarthy-rajongóknak kötelező, mindenki másnak csak saját felelősségére!

THE BOSS, from left: Melissa McCarthy, Kristen Bell, 2016., Image: 279701038, License: Rights-managed, Restrictions: ©Universal/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

Tudta-e?

– Melissa McCarthy több mint 10 millió dolláros gázsit kapott a szerepért.

– Ez a második alkalom, hogy a színésznőt a férje, Ben Falcone rendezte. Első közös filmjük a Tammy volt.

– A szerep kedvéért Melissa közel 35 kilót fogyott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Punnany Massif

  Punnany Massif

  Brutális koncerttel örvendezteti meg rajongóit a Punnany Massif.

 • Érdekel a katonaság? Nézz be a kulisszák mögé!

  Érdekel a katonaság? Nézz be a kulisszák mögé!

  A MATASZ Pest Megyei Szervezete, 2017. évben 8. alkalommal rendezi meg a VSZC Madách Imre Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumával közösen az „Egy nap a honvédelemért” címmel Gödöllőn, a Pest-megyei honvédelmi és toborzó napját.

 • A Mystery Gang extrém helyeken is nyomja a bulit

  A Mystery Gang extrém helyeken is nyomja a bulit

  A trió a legautentikusabb, legelemibb, legkezdetlegesebb formájában mutatja be, milyen is volt a rock and roll Amerikában az ötvenes évek derekán. Ösztönös, fékevesztett szabadság és zabolátlan életérzés, amely ebből a zenéből árad, csakis hiteles fazonoktól fogadható el maradéktalanul.