EUR: 307,84 Ft
CHF: 287,66 Ft
2017. január 18., szerda
Piroska

Program

Az élet Parda nélkül – A főnök

Sokan értetlenül állnak a Melissa McCarthy-jelenség előtt. Egy finoman szólva sem vonzó nő – akinek a szája legalább olyan mocskos, mint egy útszéli kamionosnak és az Adam Sandler-féle, testnedvekkel kapcsolatos vicceket sem veti meg – elméletileg totális bukásra volna ítélve Hollywoodban. McCarthy azonban ennél okosabban építette karrierjét. Az elmúlt tizenöt évben folyamatosan jelen volt a tévében (Szívek szállodája, Mike és Molly), ahol a nagyszájú, ámde szerethető duci lányt játszotta, így a kétes értékű filmjei is rendre sikeresek lettek. Legújabb mozgóképe sem az eredetiségével fog bevonulni a filmtörténelembe, sokkal inkább a már korábban említett furcsa humora miatt. A színésznő egy multimilliomos iparmágnást alakít a filmben, akit kétes ügyletei miatt börtönbe csuknak. Szabadulása után újra vissza akar térni a piacra, de addigra ez már sokkal nehezebb, mint gondolná. McCarthy-rajongóknak kötelező, mindenki másnak csak saját felelősségére!

THE BOSS, from left: Melissa McCarthy, Kristen Bell, 2016., Image: 279701038, License: Rights-managed, Restrictions: ©Universal/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

Tudta-e?

– Melissa McCarthy több mint 10 millió dolláros gázsit kapott a szerepért.

– Ez a második alkalom, hogy a színésznőt a férje, Ben Falcone rendezte. Első közös filmjük a Tammy volt.

– A szerep kedvéért Melissa közel 35 kilót fogyott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Ikonikussá vált a Kislány a pokolban holokauszt monodráma

    Január 25-én tartja következő előadását a Kazán István Kamaraszínház, amely Sárdi Mária: Kislány a pokolban című életrajzi könyvéből készült. Tíz éve töretlen sikert arat a nézőknél de csak ritkán lehet látni, mert mint Kriszt Lászlótól, a darab rendezőjétől megtudtuk, nincs nagy igény a holokauszt drámákra, ezért játsszák csak ritkán, de amiket előleg megnézett, azokról is lesújtó volt a véleménye.

  • Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    Reformáció 500: Élőben adja a közmédia az emlékév megnyitóját

    A közmédia közvetíti a reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdetett emlékév központi megnyitóját. A kilencvenperces, több művészeti ágat felvonultató ünnepség péntek délután öt órakor kezdődik a Művészetek Palotájában (Müpa), és fél hattól, csúsztatott élő adásban lesz követhető az M5 és a Duna World műsorán.