EUR: 307,34 Ft
CHF: 286,72 Ft
2017. január 16., hétfő
Gusztáv

Extra

Batman és Superman továbbra is verhetetlen

B

Továbbra is a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című akciófilm áll az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsán.

A hétvégén 52,4 millió dollárért (14,4 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők Zack Snyder filmjére, amely eddig 261,5 millió dollár (72 milliárd forintot) jegyárbevételt hozott, mióta a mozikba került. A képregényhősök összecsapásáról szóló produkció költségvetése 250 millió dollár volt, marketingjére további 150 millió dollár ment el.

A filmet második hete játsszák, a hétvégén viszont már 68 százalékkal kisebb volt a bevétele, mint a premierhétvégéjén, ami jelentős visszaesésnek számít, de nem példanélküli. “Néha a legnagyobbak zuhannak a legnagyobbat” – mondta erről Paul Dergarabedian boxoffice-elemző. Tavaly a Fantasztikus négyes esett ekkorát a második hétvégére, 2009-ben pedig az X-Men kezdetek: Farkas című epizódja.

A kasszasikerlistán a Diseney Zootopolis – Állati nagy balhé című animációja lett a második 20 millió dollárral (5,5 milliárd forinttal). A film már 280 millió dolláros (77 milliárd forintos) jegyeladásnál tart Észak-Amerikában.

A harmadik helyre a Bazi nagy görög lagzi 2. című vígjáték érkezett 11,1 millió dolláros (3 milliárd forintos) jegybevétellel, a negyedik és ötödik helyen pedig a God’s Not Dead és a Miracles From Heaven osztozott nyolcmillió dollár (2,2 milliárd forint) körüli jegyeladással.

Kapcsolódó Cikkek

 • Feldarabolták Sarka Katát!

  Feldarabolták Sarka Katát!

  Egyre merészebb fotókat posztol magáról Sarka Kata, aki most egy egészen különleges játékra invitálja rajongóit.

 • Jamie Foxx budapesti WC-ben parádézott

  Jamie Foxx budapesti WC-ben parádézott

  Úgy tűnik, január az Oscar-díjas sztárok hava Budapesten. Az év első hetében ugyanis Jennifer Lawrence landolt Ferihegyen, a múlt héten pedig Jamie Foxx posztolt egy reptéri WC-ből.

 • Ennyire szexi nő lett Stallone lánya – Fotók!

  Ennyire szexi nő lett Stallone lánya – Fotók!

  A Love Magazine-ban pózolt falatnyi fehérneműben Sylvester Stallone 18 éves lánya, Sistine. A fiatal modell egy kicsit sem szégyenlős, ugyanis nem a mostani volt az első alkalom, hogy megmutatta tökéletesen kidolgozott testét.