EUR: 312,97 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 25., vasárnap
Géza

Egyéb XXIII.kerület

Beíratkozás a jövő hét végén

Az első osztályt kezdő soroksári gyerekeket április 14-én vagy 15-én 8 és 19 óra között lehet beíratni az általános iskolákba. Ehhez a gyermek ???????személyi igazolványára (vagy azonosításra szolgáló más iratára) és lakcímkártyájára,?????valamint az óvoda által kiállított, iskolaérettséget igazoló papír eredeti példányára van szükség.

Porteleki Sára tanárnő, Kós Károly Általános Iskola, gyerekek, tanóra, technika óra (Fotó: Keresztesi Balázs)

(Fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.