EUR: 309,45 Ft
CHF: 288,18 Ft
2017. január 23., hétfő
Rajmund, Zelma

Sport

Bocsánatot kér a Fradi

Budapest, 2014. augusztus 4.
Szurkolók a Ferencváros - Újpest öregfiúk labdarúgó-mérkőzésen a zöld-fehérek új otthonának, a Groupama Arénának a főpróbáján az Üllői úton 2014. augusztus 4-én.
MTI Fotó: Beliczay László

A Ferencvárosi Torna Club közleményt adott ki, melyben elnézést kér a Győri Audi ETO KC szurkolóitól, egy bábolnai kávézó személyzetétől és mindazoktól, akiket múlt héten szombaton az FTC szurkolóinak egy csoportja megsértett.

A Fradi sajtóközleményben kér elnézést mindazoktól akiket szurkolóinak egy csoportja és az ultrák megsértettek, viselkedésük félelmet, megbotránkozást keltett. A klub szerint ezek az emberek szombaton délután a győri sportcsarnok lelátójáról söröspohárral, szendviccsel dobálták meg az ellenfél szurkolóit, a biztonsági szolgálat tagjait, verbálisan támadtak rá győri családokra, Bábolnán okoztak riadalmat és tulajdonítottak el egy bárszéket, amit a rendőrségnek kellett a távozó buszról visszaszerezni.

A klub kijelenti, minden rendelkezésre álló eszközzel gátat kíván vetni a nézőtéri rendbontásoknak és továbbra is kitart azon szándéka mellett, hogy sportrendezvényein nem tűri meg az erőszakos, kirekesztő cselekedeteket. Sajnálják, hogy még mindig vannak olyan szurkolóink, akik az ellenfél szimpatizánsait, családos embereket, gyermekeket fenyegetnek, zaklatnak, támadnak meg.

Kapcsolódó Cikkek