EUR: 309,83 Ft
CHF: 267,68 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Sport

Bocsánatot kér a Fradi

A Ferencvárosi Torna Club közleményt adott ki, melyben elnézést kér a Győri Audi ETO KC szurkolóitól, egy bábolnai kávézó személyzetétől és mindazoktól, akiket múlt héten szombaton az FTC szurkolóinak egy csoportja megsértett.

A Fradi sajtóközleményben kér elnézést mindazoktól akiket szurkolóinak egy csoportja és az ultrák megsértettek, viselkedésük félelmet, megbotránkozást keltett. A klub szerint ezek az emberek szombaton délután a győri sportcsarnok lelátójáról söröspohárral, szendviccsel dobálták meg az ellenfél szurkolóit, a biztonsági szolgálat tagjait, verbálisan támadtak rá győri családokra, Bábolnán okoztak riadalmat és tulajdonítottak el egy bárszéket, amit a rendőrségnek kellett a távozó buszról visszaszerezni.

A klub kijelenti, minden rendelkezésre álló eszközzel gátat kíván vetni a nézőtéri rendbontásoknak és továbbra is kitart azon szándéka mellett, hogy sportrendezvényein nem tűri meg az erőszakos, kirekesztő cselekedeteket. Sajnálják, hogy még mindig vannak olyan szurkolóink, akik az ellenfél szimpatizánsait, családos embereket, gyermekeket fenyegetnek, zaklatnak, támadnak meg.

Kapcsolódó Cikkek

  • Amerikába viszik kezelésre Schumit

    Amerikába viszik kezelésre Schumit

    Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

  • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

    A stadionba zárták a dühös szurkolókat

    A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.