EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 22., szombat
Magdolna

Extra

Bréking! Ő a Story új főszerkesztője!

Budapest, 2014. december 9. Orbán Viktor miniszterelnök (b) Kolossváry Balázs, a Blikk főszerkesztője (b2) társaságában a bulvárújság szerkesztőségében, ahol válaszolt a napilap olvasóinak kérdéseire 2014. december 9-én. MTI Fotó: Máthé ZoltánMindkét lapnál egy időben, pénteken délelőtt 11 órakor jelentették be a nagy hírt: a Blikk főszerkesztője, Kolossváry Balázs ül Kökény-Szalai Vivien megüresedett székébe.

Hetek óta egyre több pletyka keringett arról, hogy vajon ki lesz a Central Médiacsoport Zrt. zászlóshajójának új főszerkesztője, miután a korábbi vezető, Kökény-Szalai Vivien két hónappal ezelőtt pozícióját a TV2 hírigazgatói posztjára cserélte.

Kolossváry Balázs neve már az első hetekben felmerült, ám folyosói pletykák szerint többször is visszautasította a  megkeresést. Úgy tűnik azonban, a Central Médiacsoport nagyon elkötelezte magát amellett, hogy megszerzi a konkurens bulvárlap vezetőjét, értesüléseink szerint ugyanis végül visszautasíthatatlan ajánlattal tettek pontot a hosszú tárgyalássorozat végére.

A Story testvérlapja, a Best magazin főszerkesztője, Nichs Andrea korábban április végéig vállalta a két magazin irányítását. A Lokál úgy tudja, az új főszerkesztő, aki távozik a Blikk éléről, május 15-ig marad állományban a lapot kiadó Ringier Axel Springer Magyarország Kft-nél.

A Blikk irányítását meg nem erősített információink szerint ideiglenesen Gedei Norbert, főszerkesztő-helyettes veszi át.

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.