EUR: 308,45 Ft
CHF: 288,05 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Egyéb II.kerület

Családi napoztak a Kultúrkúria kertjében

A Klebelsberg Kultúrkúria kertjébe hívta találkozóra a környéken élőket a II. Kerületi Család- és Gyermekjóléti Központ. A szervezet immár negyedik alkalommal rendezett tavaszi családi napot a II. kerületi rendőrkapitánysággal.

Gazdag programkínálatból válogathattak idén is a Kultúrkúria családi napjának látogatói. Énekelt a  Tapolcsányi Kollégium Pax Vobis Ifjúsági Gospelkórusa, rendőrkutyák mutatták be, mit tudnak, és aki mozogni vágyott, az Nórival fitneszezhetett. A kisebbek a Birimálé Bábszínház A festőnyúlcsalád titkai című produkcióján mulattak és a Zenekuckóban fakadtak dalra. Volt Ki mit tud?, a rendőrség szervezésében kerékpáros ügyességi verseny, rendőrségi járműbemutató, no és az elmaradhatatlan arcfestés és kézműves foglalkozás. A társasjátékok közül a K.I.A.B.Á.L. bűnmegelőzési játék volt a legnépszerűbb, amelynek révén sok fontos dolgot megtanultak a fiatalok. Sokan egyszerűen csak élvezték a szép időt, és napoztak, pihentek a Kultúrkúria kertjében. Az ugrálóvár, lovaglás és az egészséges táplálkozással kapcsolatos tanácsok után azért a Család- és Gyermekjóléti Központ zsíros kenyérrel és üdítővel is vendégül látta a családokat.

Csaladinap2

A kézműves foglalkozás mellett a családok élvezték a jó időt

Kapcsolódó Cikkek

  • Alkudni már a piacon sem lehet

    Alkudni már a piacon sem lehet

    Egyre több az extra program a zalaegerszegi piacon, mégis – főleg a nyugdíjasok – csupán időtöltésből, társadalmi, baráti kapcsolatok építésére használják a vásárteret – mondják az eladók.

  • Őstehetség szeli a habokat

    Őstehetség szeli a habokat

    Most tizenkét éves, de már annyi érme van, hogy a lakásban tele vannak velük az ágyneműtartók. Ugrai Panna a Hód-Úszó SE versenyzője, és a legutóbbi, montenegrói versenyéről tizenhét érmet hozott haza, ezzel pedig korosztályának legeredményesebb lány úszója lett.