EUR: 308,74 Ft
CHF: 285,09 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb II.kerület

Családi napoztak a Kultúrkúria kertjében

A Klebelsberg Kultúrkúria kertjébe hívta találkozóra a környéken élőket a II. Kerületi Család- és Gyermekjóléti Központ. A szervezet immár negyedik alkalommal rendezett tavaszi családi napot a II. kerületi rendőrkapitánysággal.

Gazdag programkínálatból válogathattak idén is a Kultúrkúria családi napjának látogatói. Énekelt a  Tapolcsányi Kollégium Pax Vobis Ifjúsági Gospelkórusa, rendőrkutyák mutatták be, mit tudnak, és aki mozogni vágyott, az Nórival fitneszezhetett. A kisebbek a Birimálé Bábszínház A festőnyúlcsalád titkai című produkcióján mulattak és a Zenekuckóban fakadtak dalra. Volt Ki mit tud?, a rendőrség szervezésében kerékpáros ügyességi verseny, rendőrségi járműbemutató, no és az elmaradhatatlan arcfestés és kézműves foglalkozás. A társasjátékok közül a K.I.A.B.Á.L. bűnmegelőzési játék volt a legnépszerűbb, amelynek révén sok fontos dolgot megtanultak a fiatalok. Sokan egyszerűen csak élvezték a szép időt, és napoztak, pihentek a Kultúrkúria kertjében. Az ugrálóvár, lovaglás és az egészséges táplálkozással kapcsolatos tanácsok után azért a Család- és Gyermekjóléti Központ zsíros kenyérrel és üdítővel is vendégül látta a családokat.

Csaladinap2

A kézműves foglalkozás mellett a családok élvezték a jó időt

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.