EUR: 312,29 Ft
CHF: 261,52 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb II.kerület

Családi napoztak a Kultúrkúria kertjében

A Klebelsberg Kultúrkúria kertjébe hívta találkozóra a környéken élőket a II. Kerületi Család- és Gyermekjóléti Központ. A szervezet immár negyedik alkalommal rendezett tavaszi családi napot a II. kerületi rendőrkapitánysággal.

Gazdag programkínálatból válogathattak idén is a Kultúrkúria családi napjának látogatói. Énekelt a  Tapolcsányi Kollégium Pax Vobis Ifjúsági Gospelkórusa, rendőrkutyák mutatták be, mit tudnak, és aki mozogni vágyott, az Nórival fitneszezhetett. A kisebbek a Birimálé Bábszínház A festőnyúlcsalád titkai című produkcióján mulattak és a Zenekuckóban fakadtak dalra. Volt Ki mit tud?, a rendőrség szervezésében kerékpáros ügyességi verseny, rendőrségi járműbemutató, no és az elmaradhatatlan arcfestés és kézműves foglalkozás. A társasjátékok közül a K.I.A.B.Á.L. bűnmegelőzési játék volt a legnépszerűbb, amelynek révén sok fontos dolgot megtanultak a fiatalok. Sokan egyszerűen csak élvezték a szép időt, és napoztak, pihentek a Kultúrkúria kertjében. Az ugrálóvár, lovaglás és az egészséges táplálkozással kapcsolatos tanácsok után azért a Család- és Gyermekjóléti Központ zsíros kenyérrel és üdítővel is vendégül látta a családokat.


Csaladinap2

A kézműves foglalkozás mellett a családok élvezték a jó időt

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.