EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb II.kerület

Családi napoztak a Kultúrkúria kertjében

A Klebelsberg Kultúrkúria kertjébe hívta találkozóra a környéken élőket a II. Kerületi Család- és Gyermekjóléti Központ. A szervezet immár negyedik alkalommal rendezett tavaszi családi napot a II. kerületi rendőrkapitánysággal.

Gazdag programkínálatból válogathattak idén is a Kultúrkúria családi napjának látogatói. Énekelt a  Tapolcsányi Kollégium Pax Vobis Ifjúsági Gospelkórusa, rendőrkutyák mutatták be, mit tudnak, és aki mozogni vágyott, az Nórival fitneszezhetett. A kisebbek a Birimálé Bábszínház A festőnyúlcsalád titkai című produkcióján mulattak és a Zenekuckóban fakadtak dalra. Volt Ki mit tud?, a rendőrség szervezésében kerékpáros ügyességi verseny, rendőrségi járműbemutató, no és az elmaradhatatlan arcfestés és kézműves foglalkozás. A társasjátékok közül a K.I.A.B.Á.L. bűnmegelőzési játék volt a legnépszerűbb, amelynek révén sok fontos dolgot megtanultak a fiatalok. Sokan egyszerűen csak élvezték a szép időt, és napoztak, pihentek a Kultúrkúria kertjében. Az ugrálóvár, lovaglás és az egészséges táplálkozással kapcsolatos tanácsok után azért a Család- és Gyermekjóléti Központ zsíros kenyérrel és üdítővel is vendégül látta a családokat.

Csaladinap2

A kézműves foglalkozás mellett a családok élvezték a jó időt

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.