EUR: 305,22 Ft
CHF: 275,15 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Extra

Deák Bill Gyula: A nehézségek ellenére is szerencsés vagyok

A magyar blueskirály sok pofont kapott az élettől, de ettől függetlenül is szerencsésnek érezte magát. Pozitív életszemlélete a legnagyobb bajban is kisegítette, és úgy tűnik, Fortuna minden területen a kegyeibe fogadta. Rendszeresen lottózik és egyszer 180 ezer forintot nyert a Skandináv lottóval.

– Sokan az én helyzetemben azt mondanák, hogy nem szerencsések. Én mégis úgy érzem, hogy boldog lehetek attól, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. A zene az életem és örömmel tölt el, hogy a mai napig sokat játszom és az emberek szeretnek – mondta a Lokálnak a 67 éves Deák Bill Gyula, aki nagyon készül az „Itt élned, halnod kell” című nyári produkcióra. A bluesénekes az ötszáz fős társulat egyik főszereplője lesz Varga Miklóssal és Vikidál Gyulával együtt. Addig sem pihen, a koncertek mellett azonban figyel arra, hogy egészségesen táplálkozzon és  minél kevesebb stressz érje. Azt mondja, négy éve új életet kapott szívműtétje után, ráadásul 22 kilót fogyott azóta.

– Reggelire pirítóst és tonhalat eszem és a feleségem is odafigyel, hogy ne kerüljön nagyon zsíros étel az asztalra. Vigyázok a szívemre! Rendszeresen járok kontrollvizsgálatokra és szerencsére nagyon jól érzem magam, nincs semmi probléma – magyarázta a zenész, akit arról is kérdeztünk, hogy szeret-e a lottózni.

– Szoktam lottózni, sőt egyszer hatosom volt a Skandináv lottón, majdnem telitalálatos lett a szelvényem. A hatos találat 180 ezer forintot ért. Egyébként a 13-as a kedvenc számom, ellentétben másokkal, nekem mindig szerencsét hozott. Nagyon szeretem még a 9-est és a 10-est, mert a legendás focistáknak, Albert Flóriánnak és Puskás Ferencnek is ez volt a mezszáma. Remélem, a kabalaszámaim később is szerencsét hoznak!

Deák Bill Gyula zenész

Deák Bill Gyula zenész

Kapcsolódó Cikkek

  • Törőcsik Mari: Meggyógyulok!

    Törőcsik Mari: Meggyógyulok!

    Továbbra is csak Bodrogi Gyulát engedi magához Törőcsik Mari, aki bár hosszú hetek óta kórházban van, volt férjének megígérte: meg fog gyógyulni. Bodrogi, amikor csak teheti, meglátogatja a nemzet színészét, ha pedig elfoglaltsága nem engedi, telefonon akkor is folyamatosan tartják a kapcsolatot, ami rengeteget segít Törőcsik felépülésében.

  • Az ugaron bulizik Pásztor Anna

    Az ugaron bulizik Pásztor Anna

    Ötödjére rendezi meg Pásztor Anna és zenekara, az Anna and the Barbies saját nevükkel fémjelzett fesztiváljukat Ópusztaszeren.