EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb XVIII.kerület

Diákoknak énekelt a Kossuth-díjas művész

Rendhagyó énekórát tartottak a Pestszentimrei Közösségi Házban. A szűk egyórás programban az általános iskolás tanulókat négy-öt zeneművel ismertették meg közelebbről. Az énekórákon megszokott klasszikus darabok mellett dzsessz és modernebbnek számító világzenei művek is terítékre kerültek Kiss B. Attila Kossuth-díjas operaénekes segítségével, aki azon túl, hogy énekelt a fiataloknak, mesélt is a művekről, így téve megfoghatóbbá a gyerekek számára a tananyagot.

Rendhagyó énekóra, Pestszentimrei Közösségi Ház, Kiss B Atilla, Kossuth-díjas operaénekes, Könczei Árpád (Fotó: Keresztesi Balázs)

(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.