EUR: 310,94 Ft
CHF: 259,63 Ft
2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Egyéb III.kerület

Dömpinget hozott a teljesítménytúra

Nyolcszor annyian vettek részt az Óbudai Teljesítménytúra márciusi nyitányán, mint a tavaly őszi utolsó alkalommal. A legrövidebb családi távon 538-an, a 16 kilométeres szakaszon 879-en, a 28 kilométeres etapon pedig 340-en álltak rajthoz. A szervezők mostani tapasztalata az volt, hogy több kerületi sportegyesület és iskola is szervezett formában vesz részt a rendezvényeken, így például a Budai Akrobatikus Sportegyesület, a Gankaku Sportegyesület és a Pais Dezső Általános Iskola pedagógusai és tanulói is nekigyürkőztek a távnak. Nincs teljesítménytúra az Óbudai Nordic Walking Klub nevezése nélkül, így aztán ahogyan ősszel, ez alkalommal is találkozhattunk a csoport szenior korú versenyzőivel.

teljesítménytúra, Óbuda, 2016. március (Fotó: Óbuda Sport)

Jó játék kicsiknek és nagyoknak (Fotó: Óbuda Sport)

A következő próba az immár kétnapos Óbudai Futófesztivál lesz, amelyet április 23−24-én rendeznek meg a Pünkösdfürdői Duna-parton.


Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.