EUR: 308,81 Ft
CHF: 288,43 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Egyéb III.kerület

Dömpinget hozott a teljesítménytúra

Nyolcszor annyian vettek részt az Óbudai Teljesítménytúra márciusi nyitányán, mint a tavaly őszi utolsó alkalommal. A legrövidebb családi távon 538-an, a 16 kilométeres szakaszon 879-en, a 28 kilométeres etapon pedig 340-en álltak rajthoz. A szervezők mostani tapasztalata az volt, hogy több kerületi sportegyesület és iskola is szervezett formában vesz részt a rendezvényeken, így például a Budai Akrobatikus Sportegyesület, a Gankaku Sportegyesület és a Pais Dezső Általános Iskola pedagógusai és tanulói is nekigyürkőztek a távnak. Nincs teljesítménytúra az Óbudai Nordic Walking Klub nevezése nélkül, így aztán ahogyan ősszel, ez alkalommal is találkozhattunk a csoport szenior korú versenyzőivel.

teljesítménytúra, Óbuda, 2016. március (Fotó: Óbuda Sport)

Jó játék kicsiknek és nagyoknak (Fotó: Óbuda Sport)

A következő próba az immár kétnapos Óbudai Futófesztivál lesz, amelyet április 23−24-én rendeznek meg a Pünkösdfürdői Duna-parton.

Kapcsolódó Cikkek

  • Alkudni már a piacon sem lehet

    Alkudni már a piacon sem lehet

    Egyre több az extra program a zalaegerszegi piacon, mégis – főleg a nyugdíjasok – csupán időtöltésből, társadalmi, baráti kapcsolatok építésére használják a vásárteret – mondják az eladók.

  • Őstehetség szeli a habokat

    Őstehetség szeli a habokat

    Most tizenkét éves, de már annyi érme van, hogy a lakásban tele vannak velük az ágyneműtartók. Ugrai Panna a Hód-Úszó SE versenyzője, és a legutóbbi, montenegrói versenyéről tizenhét érmet hozott haza, ezzel pedig korosztályának legeredményesebb lány úszója lett.