2018. április 27., péntek
Zita

Egyéb XXIII.kerület

Elkészült a soroksári tehetség és Zséda közös dala

Zséda és Balogh Tamás közös produkciója lett a Nemzeti Tehetség Program hivatalos dala. Az énekesnő és a soroksári dzsesszzenész, dalszerző Szórd fényed rám! című felvételét a múlt héten mutatták be. A Zsédát képviselő reklámügynökség tájékoztatása szerint az előadónő már több mint egy éve munkálkodik a Nemzeti Tehetség Program védnökeként, ennek keretében mentoráltjával, Balogh Tamással kezdett közös munkába. Ennek eredményeképp született meg a Szórd fényed rám! című dal.

– A szövege arról a pillanatról szól, amikor a tehetség elindul a maga útján, egy olyan fiúról, akinek mindene a zene. A program minden fiatalnak hitet, erőt ad ahhoz, hogy a felszínre tudja hozni magából azt a bizonyos dolgot, amit csak ő tud. Ennek köszönhetően jött létre ez a ragyogó együttműködés is – mondta Zséda.


zseda3

Kapcsolódó Cikkek

 • Michelisz tart a Hungaroringtől

  Michelisz tart a Hungaroringtől

  Soha nem ígérkezett még ilyen izgalmasnak Michelisz Norbert mogyoródi versenyhétvégéje. Az idén a túraautó-világkupában (WTCR) szereplő pilóta a helyezések mellett második kislánya születése miatt is izgulhat.

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.