EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 28., vasárnap
Emil, Csanád

Egyéb XXIII.kerület

Elkészült a soroksári tehetség és Zséda közös dala

Zséda és Balogh Tamás közös produkciója lett a Nemzeti Tehetség Program hivatalos dala. Az énekesnő és a soroksári dzsesszzenész, dalszerző Szórd fényed rám! című felvételét a múlt héten mutatták be. A Zsédát képviselő reklámügynökség tájékoztatása szerint az előadónő már több mint egy éve munkálkodik a Nemzeti Tehetség Program védnökeként, ennek keretében mentoráltjával, Balogh Tamással kezdett közös munkába. Ennek eredményeképp született meg a Szórd fényed rám! című dal.

– A szövege arról a pillanatról szól, amikor a tehetség elindul a maga útján, egy olyan fiúról, akinek mindene a zene. A program minden fiatalnak hitet, erőt ad ahhoz, hogy a felszínre tudja hozni magából azt a bizonyos dolgot, amit csak ő tud. Ennek köszönhetően jött létre ez a ragyogó együttműködés is – mondta Zséda.

zseda3

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.