2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XVI.kerület

Előzzük meg a betegségeket!

új lift a Hunyadvár utcai Tüdőgondozóban ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Kérésre a tüdőkapacitást is megmérik
( Fotó_ Sáfár Tibor)

Egészségnap lesz a kerület szakrendelőjében. Az önkormányzat és a Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat szervezésében április 30-án, szombaton 10-től 16 óráig  a szakrendelő mindenki előtt nyitva áll és különböző szűrővizsgálatokkal, mérésekkel, tanácsadással, kiállításokkal várja az érdeklődőket. Emellett szívesen látnak minden egészségmegőrzéssel, egészséges táplálkozással, egészséges életmóddal kapcsolatos tevékenységet folytató szervezetet, vállalkozást, céget kiállítóként, hogy szolgáltatásaikat bemutassák, termékeiket árusítsák.
Aki szeretne részt venni a rendezvényen, jelentkezzen Varga Tünde intézetvezető főnővérnél vagy Boross-Tóth Dóra egészségügyi referensnél a következő elérhetőségek valamelyikén. E-mail: varga.tunde@szakrendelo16.hu, boross-toth.dora@bp16.hu; telefon: +361/4011346 vagy 061/4011430.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.