EUR: 311,46 Ft
CHF: 266,94 Ft
2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Egyéb XVI.kerület

Előzzük meg a betegségeket!

új lift a Hunyadvár utcai Tüdőgondozóban ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Kérésre a tüdőkapacitást is megmérik
( Fotó_ Sáfár Tibor)

Egészségnap lesz a kerület szakrendelőjében. Az önkormányzat és a Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat szervezésében április 30-án, szombaton 10-től 16 óráig  a szakrendelő mindenki előtt nyitva áll és különböző szűrővizsgálatokkal, mérésekkel, tanácsadással, kiállításokkal várja az érdeklődőket. Emellett szívesen látnak minden egészségmegőrzéssel, egészséges táplálkozással, egészséges életmóddal kapcsolatos tevékenységet folytató szervezetet, vállalkozást, céget kiállítóként, hogy szolgáltatásaikat bemutassák, termékeiket árusítsák.
Aki szeretne részt venni a rendezvényen, jelentkezzen Varga Tünde intézetvezető főnővérnél vagy Boross-Tóth Dóra egészségügyi referensnél a következő elérhetőségek valamelyikén. E-mail: varga.tunde@szakrendelo16.hu, boross-toth.dora@bp16.hu; telefon: +361/4011346 vagy 061/4011430.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.