EUR: 307,21 Ft
CHF: 281,55 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XVI.kerület

Előzzük meg a betegségeket!

új lift a Hunyadvár utcai Tüdőgondozóban ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Kérésre a tüdőkapacitást is megmérik
( Fotó_ Sáfár Tibor)

Egészségnap lesz a kerület szakrendelőjében. Az önkormányzat és a Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat szervezésében április 30-án, szombaton 10-től 16 óráig  a szakrendelő mindenki előtt nyitva áll és különböző szűrővizsgálatokkal, mérésekkel, tanácsadással, kiállításokkal várja az érdeklődőket. Emellett szívesen látnak minden egészségmegőrzéssel, egészséges táplálkozással, egészséges életmóddal kapcsolatos tevékenységet folytató szervezetet, vállalkozást, céget kiállítóként, hogy szolgáltatásaikat bemutassák, termékeiket árusítsák.
Aki szeretne részt venni a rendezvényen, jelentkezzen Varga Tünde intézetvezető főnővérnél vagy Boross-Tóth Dóra egészségügyi referensnél a következő elérhetőségek valamelyikén. E-mail: varga.tunde@szakrendelo16.hu, boross-toth.dora@bp16.hu; telefon: +361/4011346 vagy 061/4011430.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.