EUR: 307,21 Ft
CHF: 281,55 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb IX.kerület

Erős zöld-fehér nyitány

Az idei bajnoki rajton is remekeltek a IX. kerületiek, miután a tavalyi Footgolf Országos Bajnokság első öt helyén négy ferencvárosi végzett.

Major Ilona, Németh Gábor, Nagy Niki és Balán Zoltán is hozzájárult a csapatmásodik helyhez

A csapatversenyben Major Ilona, Németh Gábor, Nagy Niki és Balán Zoltán is hozzájárult a második helyhez

A címvédő Bogár Krisztiánnak ugyan nem jött ki túl jól a lépés, a 11. helyen fejezte be Kisorosziban a Magyar Golf Club gyepén rendezett fordulót, ám klubtársa, a januári világbajnokság legjobb magyarja, Németh Gábor a 76 induló közül negyedik tudott lenni. Ez a felnőtt férfi kategóriában a dobogó harmadik fokára volt elegendő. A 2012-es világbajnok Lengyel Béla ugyanitt ötödik lett. A junioroknál és a hölgyeknél ferencvárosi győzelem született Juhász Donát és Major Ilona révén. A női mezőny második helyét is zöld-fehér versenyző, Nagy Niki kaparintotta meg. A csapatversenyben a Fradi a második legjobb együttes lett.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.