EUR: 304,40 Ft
CHF: 272,75 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Egyéb IX.kerület

Erős zöld-fehér nyitány

Az idei bajnoki rajton is remekeltek a IX. kerületiek, miután a tavalyi Footgolf Országos Bajnokság első öt helyén négy ferencvárosi végzett.

Major Ilona, Németh Gábor, Nagy Niki és Balán Zoltán is hozzájárult a csapatmásodik helyhez

A csapatversenyben Major Ilona, Németh Gábor, Nagy Niki és Balán Zoltán is hozzájárult a második helyhez

A címvédő Bogár Krisztiánnak ugyan nem jött ki túl jól a lépés, a 11. helyen fejezte be Kisorosziban a Magyar Golf Club gyepén rendezett fordulót, ám klubtársa, a januári világbajnokság legjobb magyarja, Németh Gábor a 76 induló közül negyedik tudott lenni. Ez a felnőtt férfi kategóriában a dobogó harmadik fokára volt elegendő. A 2012-es világbajnok Lengyel Béla ugyanitt ötödik lett. A junioroknál és a hölgyeknél ferencvárosi győzelem született Juhász Donát és Major Ilona révén. A női mezőny második helyét is zöld-fehér versenyző, Nagy Niki kaparintotta meg. A csapatversenyben a Fradi a második legjobb együttes lett.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Éljenek a csepeliek!

  Éljenek a csepeliek!

  Együtt bulizott a család minden tagja Csepel Napján az Edda Művek koncertjén. A fiatalok az első sorban csápoltak a Szent Imre téren, a legkisebbeket pedig a nyakukba vették a szülők, hogy jobban lássanak.

 • „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  „Tizennégy karátos est” Olt Tamással

  A Nemzeti Színház művészei közül az előző évadban ő szerepelt a legtöbb előadásban, teátrumunkban nemrég rendezte a nagysikerű Ájlávjút, láthattuk a nézőcsúcsot döntő Kincsem című filmben, ráadásként néhány napon belül apukaként debütál Olt Tamás, aki a VIDOR Fesztiválon és az új évadban rendezőként is színre lép.

 • Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  Több mint egymilliárd forint kutatásokra

  A Debreceni Egyetem 41 kutatója és posztdoktora nyert összesen több mint egymilliárd forintot meghaladó támogatást a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal felfedező kutatásokat ösztönző programjaiban.