EUR: 312,91 Ft
CHF: 261,33 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb IX.kerület

Erős zöld-fehér nyitány

Az idei bajnoki rajton is remekeltek a IX. kerületiek, miután a tavalyi Footgolf Országos Bajnokság első öt helyén négy ferencvárosi végzett.

Major Ilona, Németh Gábor, Nagy Niki és Balán Zoltán is hozzájárult a csapatmásodik helyhez

A csapatversenyben Major Ilona, Németh Gábor, Nagy Niki és Balán Zoltán is hozzájárult a második helyhez


A címvédő Bogár Krisztiánnak ugyan nem jött ki túl jól a lépés, a 11. helyen fejezte be Kisorosziban a Magyar Golf Club gyepén rendezett fordulót, ám klubtársa, a januári világbajnokság legjobb magyarja, Németh Gábor a 76 induló közül negyedik tudott lenni. Ez a felnőtt férfi kategóriában a dobogó harmadik fokára volt elegendő. A 2012-es világbajnok Lengyel Béla ugyanitt ötödik lett. A junioroknál és a hölgyeknél ferencvárosi győzelem született Juhász Donát és Major Ilona révén. A női mezőny második helyét is zöld-fehér versenyző, Nagy Niki kaparintotta meg. A csapatversenyben a Fradi a második legjobb együttes lett.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.