2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb IX.kerület

Erős zöld-fehér nyitány

Az idei bajnoki rajton is remekeltek a IX. kerületiek, miután a tavalyi Footgolf Országos Bajnokság első öt helyén négy ferencvárosi végzett.

Major Ilona, Németh Gábor, Nagy Niki és Balán Zoltán is hozzájárult a csapatmásodik helyhez

A csapatversenyben Major Ilona, Németh Gábor, Nagy Niki és Balán Zoltán is hozzájárult a második helyhez


A címvédő Bogár Krisztiánnak ugyan nem jött ki túl jól a lépés, a 11. helyen fejezte be Kisorosziban a Magyar Golf Club gyepén rendezett fordulót, ám klubtársa, a januári világbajnokság legjobb magyarja, Németh Gábor a 76 induló közül negyedik tudott lenni. Ez a felnőtt férfi kategóriában a dobogó harmadik fokára volt elegendő. A 2012-es világbajnok Lengyel Béla ugyanitt ötödik lett. A junioroknál és a hölgyeknél ferencvárosi győzelem született Juhász Donát és Major Ilona révén. A női mezőny második helyét is zöld-fehér versenyző, Nagy Niki kaparintotta meg. A csapatversenyben a Fradi a második legjobb együttes lett.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.