2018. április 24., kedd
György

Egyéb XXI.kerület

Fejlesztik a temető területét

Csepeli temető_06_KB

fotó:Keresztesi Balázs

 

A csepeli önkormányzat döntése értelmében megnövelik a temető területét és szóróparcellát is kialakítanak.

– A II. Rákóczi Ferenc út felőli autós főbejáratot a temető másik oldalára, a Csepeli útra tennénk át, így csökkentve a környék forgalmát és a balesetveszélyt. Ezenfelül modern parkolókat is építenénk, hiszen hivatalosan a temetőn kívül nincsenek parkolóhelyek. A Rákóczi út felől természetesen a személyi bejáratot biztosítani kell, hiszen ott jár a BKV – részletezte a terveket Borbély Lénárd a csepel.hu-nak.

A  Budapesti Temetkezési Intézet szeretné a csepeli temetőben is bevezetni a behajtási díjat – 280 forint –, de a polgármester közbenjárására ezt elhalasztják a temető fejlesztéséig.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.