EUR: 307,40 Ft
CHF: 281,73 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb XXII.kerület

Felújítják a Csiperkét is

Több, a budapesti közlekedést és a közterületek fejlesztését szolgáló útfelújítás kezdődik a fővárosban tavasszal. Budafok-Tétényben a Klauzál Gábor utca Csiperke utca és Zabola utca közötti szakasza, valamint a Csiperke utca, Áron utca és a Klauzál Gábor utca közötti szakasz felújítását végzik el. A Zabola utcától az Áron utcáig tartó 430 méter hosszú szakasz újul meg. A töredezett burkolat lemarása után – elsősorban a csatornanyomvonal felett – kijavítják a burkolatot. A teljes szakasz mindkét oldalán − a régi szegélyek elbontását követően − újakat építenek, illetve a megfelelő vízelvezetés kiépítéséről is gondoskodnak. A közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk olvashatók a www.bkkinfo.hu oldalon, mobiltelefonról pedig a BKK Info alkalmazáson keresztül érhető el a Budapesti Közlekedési Központ szolgáltatása.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.