2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XXII.kerület

Felújítják a Csiperkét is

Több, a budapesti közlekedést és a közterületek fejlesztését szolgáló útfelújítás kezdődik a fővárosban tavasszal. Budafok-Tétényben a Klauzál Gábor utca Csiperke utca és Zabola utca közötti szakasza, valamint a Csiperke utca, Áron utca és a Klauzál Gábor utca közötti szakasz felújítását végzik el. A Zabola utcától az Áron utcáig tartó 430 méter hosszú szakasz újul meg. A töredezett burkolat lemarása után – elsősorban a csatornanyomvonal felett – kijavítják a burkolatot. A teljes szakasz mindkét oldalán − a régi szegélyek elbontását követően − újakat építenek, illetve a megfelelő vízelvezetés kiépítéséről is gondoskodnak. A közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk olvashatók a www.bkkinfo.hu oldalon, mobiltelefonról pedig a BKK Info alkalmazáson keresztül érhető el a Budapesti Közlekedési Központ szolgáltatása.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.