EUR: 310,50 Ft
CHF: 259,21 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb XV.kerület

Fergeteges bulit nyomott az újpalotai Elvis

Rock n roll buli a Kkikötőben  (Fotó: Máté Krisztián)

Zozo, az újpalotai Elvis

Csőnaci, pörgős szoknyák és hamisítatlan rock and roll várta azokat, akik megnézték a Jampi – Pik’k formáció bemutatkozó produkcióját. A Kikötőben Dobson Zozo, Hermál Henriett és Pőcze Fanni megmutatta, milyen volt a buli a jampecok fénykorában.

A két tűzrőlpattant táncos, Heni és Fanni, valamint a remek énekes, Dobson Zozo fergeteges show-t állítottak színpadra. A nézőtéren ülőket pillanatok alatt visszarepítették a ’60-as évek málnaszörpös, cadillaces világába. Zozo tökéletesen hozta a fiatal Elvis figuráját, de a Király nótái mellett megszólaltak a hazai jampecdalok is és tánckarként színpadra léptek a helyi Művész Ifjak is.


A Művész Ifjak is felléptek

A Művész Ifjak is felléptek

– A produkcióval szívesen megyünk fellépni bármilyen buliba, akár esküvőkre, céges rendezvényekre is – árulta el lapunknak a sikeres debütálás után Dobson Zozo, aki kolléganőivel együtt alig győzte fogadni a gratulációkat.

Rock n roll buli a Kkikötőben  (Fotó: Máté Krisztián)

Fanni és Heni, a pin-up csajok (Fotók: Máté Krisztián)

Miközben a büfében fogyott a málnaszörp és a zsíros kenyér, az egyik néző lelkendezve mondta: – Ez az előadás bárhol megállná a helyét! Itt nemcsak a lányok szoknyája, de a show is pörgött! – jelentette ki a harcsabajszú férfi, majd hozzátette: – Annak idején én is rongylábkirály voltam, de az újpalotai Elvis most született meg a szemünk előtt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.