EUR: 307,12 Ft
CHF: 281,65 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb XV.kerület

Fergeteges bulit nyomott az újpalotai Elvis

Rock n roll buli a Kkikötőben  (Fotó: Máté Krisztián)

Zozo, az újpalotai Elvis

Csőnaci, pörgős szoknyák és hamisítatlan rock and roll várta azokat, akik megnézték a Jampi – Pik’k formáció bemutatkozó produkcióját. A Kikötőben Dobson Zozo, Hermál Henriett és Pőcze Fanni megmutatta, milyen volt a buli a jampecok fénykorában.

A két tűzrőlpattant táncos, Heni és Fanni, valamint a remek énekes, Dobson Zozo fergeteges show-t állítottak színpadra. A nézőtéren ülőket pillanatok alatt visszarepítették a ’60-as évek málnaszörpös, cadillaces világába. Zozo tökéletesen hozta a fiatal Elvis figuráját, de a Király nótái mellett megszólaltak a hazai jampecdalok is és tánckarként színpadra léptek a helyi Művész Ifjak is.

A Művész Ifjak is felléptek

A Művész Ifjak is felléptek

– A produkcióval szívesen megyünk fellépni bármilyen buliba, akár esküvőkre, céges rendezvényekre is – árulta el lapunknak a sikeres debütálás után Dobson Zozo, aki kolléganőivel együtt alig győzte fogadni a gratulációkat.

Rock n roll buli a Kkikötőben  (Fotó: Máté Krisztián)

Fanni és Heni, a pin-up csajok (Fotók: Máté Krisztián)

Miközben a büfében fogyott a málnaszörp és a zsíros kenyér, az egyik néző lelkendezve mondta: – Ez az előadás bárhol megállná a helyét! Itt nemcsak a lányok szoknyája, de a show is pörgött! – jelentette ki a harcsabajszú férfi, majd hozzátette: – Annak idején én is rongylábkirály voltam, de az újpalotai Elvis most született meg a szemünk előtt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.