EUR: 313,13 Ft
CHF: 261,85 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Belföld

Friderikusz szerint ifjúkori botlás a nemi erőszak

Friderikusz Sándor az ATV-n Gerő András történésszel beszélgetett a csoportos nemi erőszak miatt elítélt Kiss László volt úszókapitányról.

A műsorvezető felháborodását fejezte ki, amiért „holmi sajtóhiénák” arra vetemedtek, hogy  “meglincselték” Kiss Lászlót. „Hogy jönnek ahhoz magukat újságírónak meg szakértőnek mondó emberek, hogy valakit a legsúlyosabb bűnökkel vádoljanak meg!” – fakadt ki Friderikusz.


Ezután sem csillapodott, odáig ment, hogy a csoportos nemi erőszakot “ifjúkori botlásként” jellemezte, nem véve tudomást arról, hogy történész vendége “szörnyű bűnnek” nevezte azt. Gerő is beszállt a mosdatásba, példának hozta fel Kossuth Lajos sikkasztási ügyét, melyet szerinte barátai tussoltak el, de bírósági ítélet nem született. Ezáltal a bíróság által is jogerősen kimondott nemi erőszak egy platformra került a sikkasztással. Friderikusz így  nem a szörnyű tettet ítélte el, hanem a “sajtóhiénákat”, akik “felrúgtak elemi emberiességi szabályokat és erkölcsi normákat”.

A nemi erőszakra legyintéssel reagáló és erkölcsi normákról prédikáló műsorvezetőtől az ATV a műsor után közleményben határolódott el: “A műsorban elhangzott vélemények nem tükrözik az ATV álláspontját, azok kizárólag a műsorvezető és a műsor vendégének véleménye.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Így hamisít Soros György blogja

  Így hamisít Soros György blogja

  A 444-nek úgy néz ki még a lejáratás sem megy rendesen, egy súlyosan beteg lány felhasználásával próbálták meg lejáratni az Origo-t.

 • Gál Kinga: Az EP menekültügyi eljárásra vonatkozó rendelettervezete veszélyezteti a déli határzár működését

  Gál Kinga: Az EP menekültügyi eljárásra vonatkozó rendelettervezete veszélyezteti a déli határzár működését

  Az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) szerdán bemutatott jogszabálytervezete egységesítené és kötelezővé tenné a menekültügyi eljárás lefolytatását az unió valamennyi tagállamában, amivel lehetetlenné tenné a menekültügyi eljárás tranzitzónákban történő lefolytatását, ezáltal jogilag veszélyeztetné a déli határzár működését – jelentette ki Gál Kinga fideszes EP-képviselő az MTI-hez eljuttatott közleményében szerdán.

 • Netanjahu levele Orbánnak: Partnerségünk a következő években erősödni fog

  Netanjahu levele Orbánnak: Partnerségünk a következő években erősödni fog

  Köszönetet mondott Izrael iránti állhatatos barátságáért és az elmúlt években kialakított szoros szövetségesi kapcsolatért Orbán Viktornak írt válaszlevelében Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és sok sikert kívánt magyar kollégája újabb kormányzati ciklusára – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.