EUR: 305,38 Ft
CHF: 270,98 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Belföld

Friderikusz szerint ifjúkori botlás a nemi erőszak

Friderikusz Sándor az ATV-n Gerő András történésszel beszélgetett a csoportos nemi erőszak miatt elítélt Kiss László volt úszókapitányról.

A műsorvezető felháborodását fejezte ki, amiért „holmi sajtóhiénák” arra vetemedtek, hogy  “meglincselték” Kiss Lászlót. „Hogy jönnek ahhoz magukat újságírónak meg szakértőnek mondó emberek, hogy valakit a legsúlyosabb bűnökkel vádoljanak meg!” – fakadt ki Friderikusz.

Ezután sem csillapodott, odáig ment, hogy a csoportos nemi erőszakot “ifjúkori botlásként” jellemezte, nem véve tudomást arról, hogy történész vendége “szörnyű bűnnek” nevezte azt. Gerő is beszállt a mosdatásba, példának hozta fel Kossuth Lajos sikkasztási ügyét, melyet szerinte barátai tussoltak el, de bírósági ítélet nem született. Ezáltal a bíróság által is jogerősen kimondott nemi erőszak egy platformra került a sikkasztással. Friderikusz így  nem a szörnyű tettet ítélte el, hanem a “sajtóhiénákat”, akik “felrúgtak elemi emberiességi szabályokat és erkölcsi normákat”.

A nemi erőszakra legyintéssel reagáló és erkölcsi normákról prédikáló műsorvezetőtől az ATV a műsor után közleményben határolódott el: “A műsorban elhangzott vélemények nem tükrözik az ATV álláspontját, azok kizárólag a műsorvezető és a műsor vendégének véleménye.”

Kapcsolódó Cikkek

  • Soros pénzén utazgat a Simicska-féle Index

    Soros pénzén utazgat a Simicska-féle Index

    Felettébb érdekes beszélgetésre bukkant a Facebookon az Origo. A lap szerint Soros György alapítványától, az OSIFE-től kap pénzt a jobbikos Simicska Lajos újságja, az Index egyik riportere, hogy emberi történeteket szállítson a közel-keleti állapotokról.

  • Durva háború az MSZP-ben

    Durva háború az MSZP-ben

    Háborút robbantott ki Botka László az MSZP-ben azzal, hogy leárulózta Molnár Zsoltot, a párt elnökségi tagját, aki most keményen visszaszólt, pártállami időket idéző vádaskodásnak nevezve a a miniszterelnök-jelölt szavait.