EUR: 326,44 Ft
CHF: 283,65 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Egyéb I.kerület

Gyerekek jelentkezését várják a Pávára

Az MTVA és a Hagyományok Háza szakmai partnerével, az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesülettel közösen negyedszer hirdeti meg a Fölszállott a páva című népzenei és néptánc-tehetségkutató versenyt, amelyen idén ismét a gyerekeké lesz a főszerep, a 6–14 éves korú tehetségek jelentkezését várják énekes szólisták, énekegyüttesek, hangszeres szólisták, zenekarok, táncos szólisták, táncospárok és néptáncegyüttesek kategóriában.

AZ ÓBUDAI NÉPZENEI ISKOLA JUBILEUMI MŰSORA Csillagszemű Táncegyüttes dr. Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke Bús Balázs 3. ker polgármester ( Fotó: Sáfár Tibor)

Ének- és táncegyüttesek is nevezhetnek

Nevezni egy hétperces demófelvétellel és a kitöltött jelentkezési lappal tudnak a jelentkezők április 10-ig. A Fölszállott a páva területi válogatóit május-júniusban tartják, a műsor zsűrijének elnöke pedig továbbra is Sebő Ferenc Kossuth-díjas művész lesz. A részletes versenykiírás elérhető a Fölszállott a páva Médiaklikk oldalán: http://www.mediaklikk.hu/pava/ és a Hagyományok Háza oldalán: http://hagyomanyokhaza.hu/folszallottapava/versenykiiras.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.