EUR: 319,62 Ft
CHF: 277,03 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Gyógyszerrel szokhat le az alkoholról Damu felesége

Mindössze 1 ,67 kilóval és 44 centivel, a vártnál egy hónappal előbb született meg Damu Roland és felesége, Edina gyermeke. Egy ideig még biztos inkubátorban tartják a picit, aki az első vizsgálatok szerint makkegészséges és nincsenek elvonási tünetei sem. Ahogy arról korábban írtunk, a színész és felesége kapcsolata megromlott, állítólag Edina alkoholproblémái miatt. Már a válást is tervezik, még Maja születése sem tudta csitítani az indulatokat. Edina anyukájának, Ica néninek azonban csak az a legfontosabb, hogy a lánya élvezhesse az anyaságot és az unokája egészséges maradjon.

Damu Roland felesége és anyósa  (Fotó: Máté Krisztián)

Damu Roland felesége (Fotó: Máté Krisztián)

– Nagyon elítélem, hogy a lányom a terhesség alatt ivott és dohányzott, de úgy tűnik, szerencsére Majácskával minden rendben lesz. Egészséges és gyönyörű, egy kis csoda! A lányom problémái ettől még persze nem múltak el, továbbra is pszichiáterhez jár majd, aki ha kell, most már gyógyszereket is felírhat neki. Eddig a terhesség miatt nem lehetett gyógyszerrel kezelni a lányomat. Azt szeretném, ha végre minden rendben lenne körülöttünk és normális család lehetnénk – mondta Ica néni.


Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.