EUR: 308,46 Ft
CHF: 282,83 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Extra

Gyógyszerrel szokhat le az alkoholról Damu felesége

Mindössze 1 ,67 kilóval és 44 centivel, a vártnál egy hónappal előbb született meg Damu Roland és felesége, Edina gyermeke. Egy ideig még biztos inkubátorban tartják a picit, aki az első vizsgálatok szerint makkegészséges és nincsenek elvonási tünetei sem. Ahogy arról korábban írtunk, a színész és felesége kapcsolata megromlott, állítólag Edina alkoholproblémái miatt. Már a válást is tervezik, még Maja születése sem tudta csitítani az indulatokat. Edina anyukájának, Ica néninek azonban csak az a legfontosabb, hogy a lánya élvezhesse az anyaságot és az unokája egészséges maradjon.

Damu Roland felesége és anyósa  (Fotó: Máté Krisztián)

Damu Roland felesége (Fotó: Máté Krisztián)

– Nagyon elítélem, hogy a lányom a terhesség alatt ivott és dohányzott, de úgy tűnik, szerencsére Majácskával minden rendben lesz. Egészséges és gyönyörű, egy kis csoda! A lányom problémái ettől még persze nem múltak el, továbbra is pszichiáterhez jár majd, aki ha kell, most már gyógyszereket is felírhat neki. Eddig a terhesség miatt nem lehetett gyógyszerrel kezelni a lányomat. Azt szeretném, ha végre minden rendben lenne körülöttünk és normális család lehetnénk – mondta Ica néni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Keller András: Számomra is tartogat meglepetéseket az ázsiai turnénk

  Keller András: Számomra is tartogat meglepetéseket az ázsiai turnénk

  Egyedülálló komolyzenei turnéra készül Ázsiában Keller András és Gidon Kremer. A világhírű hegedűművészek és az általuk vezetett zenekarok egyedülálló módon, együttes erővel készülnek bemutatni az ázsiaiaknak a nyugati zeneirodalom legszebb műveit az elmúlt három évszázadból.

 • Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  A 70. Cannes-i Filmfesztivál sem maradhatott el kivillanó testrészek és alsóneműk nélkül. Idén a keblek helyett a tangákra fókuszáltak a lesifotósok, bár akadt olyan is, aki gyakorlatig meztelenül vonult végig a vörös szőnyegen.

 • Együtt szirtakiztak a sztárok

  Együtt szirtakiztak a sztárok

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.

 • Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.