EUR: 303,00 Ft
CHF: 266,40 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Extra

Gyógyszerrel szokhat le az alkoholról Damu felesége

Mindössze 1 ,67 kilóval és 44 centivel, a vártnál egy hónappal előbb született meg Damu Roland és felesége, Edina gyermeke. Egy ideig még biztos inkubátorban tartják a picit, aki az első vizsgálatok szerint makkegészséges és nincsenek elvonási tünetei sem. Ahogy arról korábban írtunk, a színész és felesége kapcsolata megromlott, állítólag Edina alkoholproblémái miatt. Már a válást is tervezik, még Maja születése sem tudta csitítani az indulatokat. Edina anyukájának, Ica néninek azonban csak az a legfontosabb, hogy a lánya élvezhesse az anyaságot és az unokája egészséges maradjon.

Damu Roland felesége és anyósa  (Fotó: Máté Krisztián)

Damu Roland felesége (Fotó: Máté Krisztián)

– Nagyon elítélem, hogy a lányom a terhesség alatt ivott és dohányzott, de úgy tűnik, szerencsére Majácskával minden rendben lesz. Egészséges és gyönyörű, egy kis csoda! A lányom problémái ettől még persze nem múltak el, továbbra is pszichiáterhez jár majd, aki ha kell, most már gyógyszereket is felírhat neki. Eddig a terhesség miatt nem lehetett gyógyszerrel kezelni a lányomat. Azt szeretném, ha végre minden rendben lenne körülöttünk és normális család lehetnénk – mondta Ica néni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  A Budapesti Operettszínház művészének élete elképzelhetetlen lenne szeretett kutyája Bóni és három cicája nélkül. Károly fontosnak tartja felhívni a figyelmet az állatkínzás elleni küzdelemre.

 • Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Bár szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újra gyerekei édesanyján, Sarka Katán gondolkodna a producer. Mi több, egyáltalán nem foglalkozik a feleségével Hajdú, akinek gyermekei sem részletezik az édesanyjukkal és annak milliárdos párjával töltött időt.

 • 52 évesen is bombázó Liz Hurley

  52 évesen is bombázó Liz Hurley

  Megállt az idő Liz Hurley felett. Az 52 éves angol színésznő annyira jó formában van, hogy csak ámulunk. Remélhetőleg nem extrém, egészségre ártalmas fogyókúrának köszönheti bomba alakját, azt pletykálják ugyanis, hogy bármire képes, ha a külsejéről van szó.

 • Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Örül Mexikóváros polgármestere a metropoliszban forgatott új Godzilla-filmnek, mert az szerinte az idegenforgalmat is megélénkíti és sokak számára nyújt, ha rövid időre is munkalehetőséget.