2017. november 20., hétfő
Jolán

Extra

Gyógyszerrel szokhat le az alkoholról Damu felesége

Mindössze 1 ,67 kilóval és 44 centivel, a vártnál egy hónappal előbb született meg Damu Roland és felesége, Edina gyermeke. Egy ideig még biztos inkubátorban tartják a picit, aki az első vizsgálatok szerint makkegészséges és nincsenek elvonási tünetei sem. Ahogy arról korábban írtunk, a színész és felesége kapcsolata megromlott, állítólag Edina alkoholproblémái miatt. Már a válást is tervezik, még Maja születése sem tudta csitítani az indulatokat. Edina anyukájának, Ica néninek azonban csak az a legfontosabb, hogy a lánya élvezhesse az anyaságot és az unokája egészséges maradjon.

Damu Roland felesége és anyósa  (Fotó: Máté Krisztián)

Damu Roland felesége (Fotó: Máté Krisztián)

– Nagyon elítélem, hogy a lányom a terhesség alatt ivott és dohányzott, de úgy tűnik, szerencsére Majácskával minden rendben lesz. Egészséges és gyönyörű, egy kis csoda! A lányom problémái ettől még persze nem múltak el, továbbra is pszichiáterhez jár majd, aki ha kell, most már gyógyszereket is felírhat neki. Eddig a terhesség miatt nem lehetett gyógyszerrel kezelni a lányomat. Azt szeretném, ha végre minden rendben lenne körülöttünk és normális család lehetnénk – mondta Ica néni.


Kapcsolódó Cikkek

 • Majka még viszolyog a házasságtól

  Majka még viszolyog a házasságtól

  Hét éve már, hogy Majoros Hajnalka “Dundika” és Majka egy párt alkotnak, ám a tévés két közös gyerek után a mai napig ódzkodik a házasságtól.

 • Komoly műtét vár Pokorny Liára

  Komoly műtét vár Pokorny Liára

  Pokorny Lia már évtizedek óta porcproblémákkal küzd, melyek most annyira elhatalmasodtak rajta, hogy hamarosan újra műtéti beavatkozásra lehet szüksége a színésznőnek.

 • Stallone erőszakolt?

  Stallone erőszakolt?

  Silvester Stallonét és egykori testőrét, Michael De Lucat azzal vádolta meg egy ma már felnőtt nő, hogy amikor 16 éves volt a színész és társa hármasszexre kényszerítette őt egy Las Vegas-i hotelszobában – írta a Daily Miail.