EUR: 324,55 Ft
CHF: 281,83 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Egyéb XXII.kerület

Hajrá, Gazsi, szeretnénk az olimpián is látni!

A Budafok-Tétényben élő Csere Gáspár nyerte meg az idei Vivicittát. A sportember a budafokteteny.hu-nak elmondta, sikeréhez nagyban hozzájárult a kerületiek biztatása is. Karsay Ferenc polgármester saját Facebook-oldalán a győzelem napján így gratulált: „Gazsi végig egyedül, jelentős szélben futott. Azt nyilatkozta, jó edzőverseny volt az olimpiai felkészülés során. Hajrá Gazsi, szeretnénk az olimpián is látni!” Az idei Vivicitta két legeredményesebb futója Csere Gáspár és Simona Staicu, mindketten olimpiai kvótát szerzett maratoni futók, tavaly ősszel a 30. Futafok Minden sport mindenkié jótékonysági futamán is részt vettek.

Fotó: budafokteteny.hu

Csere Gáspár

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.