EUR: 309,06 Ft
CHF: 285,41 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb XXI.kerület

Halálos robbanás a II. Rákóczi Ferenc úton

Robbanás történt egy II. Rákóczi Ferenc úti családi házban, Katasztrófa elhárítás, rendőrség, tűzoltóság, romos ház, panel, HÉV, Borbély Lénárd (Fotó: Keresztesi Balázs)


(Fotó: Keresztesi Balázs)

Egy idős, lakáshoz kötött asszony az életét vesztette a hétfőn Csepelen történt robbanásban. A detonációtól teljesen kidőlt a II. Rákóczi Ferenc út 49. szám alatti családi ház egyik fala, de a  szemközti tízemeletes panel egy lépcsőházi ablaka is  betört. A robbanást érzékelni lehetett a Szent Imre téren is. A törmelék egy része a HÉV-sínekre esett, a közlekedést 16 óráig lezárták. A felrobbant lakás mintegy öt méter szélességben és hosszúságban omlott be, és a szomszéd lakás fala is megrongálódott. Lapzártánkkor még vizsgálták az okokat, az első feltételezések szerint egy gázpalack okozhatta a detonációt, ami egy oxigénpalackot is berobbantott.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szélesebb út vezethet fel az Avasra

    Szélesebb út vezethet fel az Avasra

    Kiszélesítik a szerpentint a Hideg-soron ahol korábban a patakban csordogáló szennylé sem volt ritka látvány, mivel az út szélén lévő házakban nem volt csatornázás, így az ott élők rendszerint a szabadban könnyítettek magukon, emellett rengeteg szemetet is felhalmoztak.