2018. június 19., kedd
Gyárfás

Egyéb XXI.kerület

Halálos robbanás a II. Rákóczi Ferenc úton

Robbanás történt egy II. Rákóczi Ferenc úti családi házban, Katasztrófa elhárítás, rendőrség, tűzoltóság, romos ház, panel, HÉV, Borbély Lénárd (Fotó: Keresztesi Balázs)


(Fotó: Keresztesi Balázs)

Egy idős, lakáshoz kötött asszony az életét vesztette a hétfőn Csepelen történt robbanásban. A detonációtól teljesen kidőlt a II. Rákóczi Ferenc út 49. szám alatti családi ház egyik fala, de a  szemközti tízemeletes panel egy lépcsőházi ablaka is  betört. A robbanást érzékelni lehetett a Szent Imre téren is. A törmelék egy része a HÉV-sínekre esett, a közlekedést 16 óráig lezárták. A felrobbant lakás mintegy öt méter szélességben és hosszúságban omlott be, és a szomszéd lakás fala is megrongálódott. Lapzártánkkor még vizsgálták az okokat, az első feltételezések szerint egy gázpalack okozhatta a detonációt, ami egy oxigénpalackot is berobbantott.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.