EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb XXI.kerület

Halálos robbanás a II. Rákóczi Ferenc úton

Robbanás történt egy II. Rákóczi Ferenc úti családi házban, Katasztrófa elhárítás, rendőrség, tűzoltóság, romos ház, panel, HÉV, Borbély Lénárd (Fotó: Keresztesi Balázs)


(Fotó: Keresztesi Balázs)

Egy idős, lakáshoz kötött asszony az életét vesztette a hétfőn Csepelen történt robbanásban. A detonációtól teljesen kidőlt a II. Rákóczi Ferenc út 49. szám alatti családi ház egyik fala, de a  szemközti tízemeletes panel egy lépcsőházi ablaka is  betört. A robbanást érzékelni lehetett a Szent Imre téren is. A törmelék egy része a HÉV-sínekre esett, a közlekedést 16 óráig lezárták. A felrobbant lakás mintegy öt méter szélességben és hosszúságban omlott be, és a szomszéd lakás fala is megrongálódott. Lapzártánkkor még vizsgálták az okokat, az első feltételezések szerint egy gázpalack okozhatta a detonációt, ami egy oxigénpalackot is berobbantott.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.