EUR: 310,20 Ft
CHF: 289,19 Ft
2017. január 23., hétfő
Rajmund, Zelma

Külföld

Helmut Kohl otthonában találkozik Orbán Viktorral

Lipcse, 2007. június 30.
ORBÁN Viktor volt magyar miniszterelnök, az ellenzéki Fidesz - Magyar Polgári Szövetség elnöke (b) és Helmut KOHL korábbi német kancellár részt vesz A szabadság mint politikai vezérmotívum, európai egység, német egység? című  pódiumbeszélgetésen a német kereszténydemokrata Konrad Adenauer   Alapítvány szervezésében Lipcsében zajló Európai Ifjúsági Kongresszuson. (MTI/EPA/Peter Endig)

Helmut Kohl volt német kancellár április 19-én fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt ludwigshafeni otthonában – jelentette a Bild című német lap kedden online kiadásában.

A beszámoló szerint Györkös Péter berlini magyar nagykövet megerősítette a lapnak, hogy Orbán Viktor rövidesen találkozik Helmut Kohllal, és elmondta, hogy a találkozót a miniszterelnök németországi látogatásának keretében rendezik meg.

A Bild a találkozó időpontját saját információjaként közölte, annak forrását nem jelölte meg. A tervezett találkozóról Helmut Kohl beszélt először a Bild hétfői számában a volt kancellár 86. születésnapja alkalmából megjelent összeállításban.

Kapcsolódó Cikkek