EUR: 305,22 Ft
CHF: 273,48 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Extra

Hihetetlen, de mosolyogni is tud Steven Seagal!

viki es segal

Lapunk vezetőszerkesztője, Vörös Viktória Seagallal

Hatvanöt éves lett a B-kategóriás filmek koronázatlan királya, az ezerarcú Steven Seagal. A születési dátumával kapcsolatban többféle változatot találtunk, egy-két évvel fiatalabbnak mondja magát, de az biztos, hogy Michiganben született április 10-én. Tini volt, amikor Japánba költözött, ahol megtanult aikidózni. Igazi nőcsábász: négy asszonytól összesen hat gyereke született.  Sok mindenbe belevágott: Jefferson Parish város seriffhivatalában is teljesített önkéntes szolgálatot, de remek zenésznek is tartják. Korábban még Magyarországon is járt blueszenekarával, lapunk vezetőszerkesztője, Vörös Viktória válthatott is vele néhány szót. Budapesten pedig azt is megmutatta, hogy a rosszindulatú pletykákkal ellentétben ő is tud mosolyogni!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Így tekernek a sztárok

  Így tekernek a sztárok

  A meleg hónapokban sokak kedvenc közlekedési formája a biciklizés. Nincsenek ezzel másképp a világsztárok sem, akik azonban nem csak a járgányukra, de a megjelenésükre is kínosan ügyelnek, hiszen sose lehet tudni, mikor téved arra valamelyik bulvárlap lesifotósa.

 • Közönségtalálkozó mintaedzéssel

  Közönségtalálkozó mintaedzéssel

  Az érdi szurkolók bemutatóedzéssel egybekötött közönségtalálkozón ismerkedhettek meg a 2017/18-as bajnoki szezon ÉRD női kézilabdacsapatával és céljaival, sőt, gyűjthettek autogramot és készíthettek közös fotókat is a játékosokkal.

 • Külön élnek Beckhamék

  Külön élnek Beckhamék

  Úgy tűnik, hogy David és Victoria Beckham házaspár új, furcsa divatot teremt! 1,7 milliárd forintért átépítik a házukat, hogy külön lakrészük legyen, de annak ellenére hogy válságban van a kapcsolatuk nem válnak.