EUR: 312,74 Ft
CHF: 262,03 Ft
2018. április 24., kedd
György

Extra

Hihetetlen, de mosolyogni is tud Steven Seagal!

viki es segal

Lapunk vezetőszerkesztője, Vörös Viktória Seagallal

Hatvanöt éves lett a B-kategóriás filmek koronázatlan királya, az ezerarcú Steven Seagal. A születési dátumával kapcsolatban többféle változatot találtunk, egy-két évvel fiatalabbnak mondja magát, de az biztos, hogy Michiganben született április 10-én. Tini volt, amikor Japánba költözött, ahol megtanult aikidózni. Igazi nőcsábász: négy asszonytól összesen hat gyereke született.  Sok mindenbe belevágott: Jefferson Parish város seriffhivatalában is teljesített önkéntes szolgálatot, de remek zenésznek is tartják. Korábban még Magyarországon is járt blueszenekarával, lapunk vezetőszerkesztője, Vörös Viktória válthatott is vele néhány szót. Budapesten pedig azt is megmutatta, hogy a rosszindulatú pletykákkal ellentétben ő is tud mosolyogni!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    A pénteken elhunyt ismert DJ bátyja már Maszkatban van, hogy személyesen derítse ki testvére halálának okát, miután az omani hatóságok kizárták a bűncselekmény gyanúját.

  • Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Van ám oka a brit királyi családnak az örömre. II. Erzsébet a hétvégén ünnepelte 92. születésnapját egy hatalmas partival, Meghan és Harry készül a májusi esküvőre, Katalin hercegné tegnap délelőtt életetet adott  kisfiának, ráadásul húga, Pippa is bejelentette, hogy gyermeket vár.